O istorie a lumii in 10 si 1/2..

O istorie a lumii in 10 si 1/2.. - Julian Barnes
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO istorie a lumii in 10 si 1/2..
Comanda acum "O istorie a lumii in 10 si 1/2.. - Julian Barnes" de pe libraria ishop la pretul de 35,91 lei
Descriere carte:
O viziune revizionista a istoriei, un triumf al inteligentei, vervei si talentului, o pala de vant in panzele celor dispusi sa conteste totul si sa nu accepte nimic.

La nicio agentie de turism nu veti gasi o oferta de acest tip. Niciun vanzator de vacante nu va sti sa va vorbeasca despre o asemenea calatorie. Julian Barnes va plimba de pe continentele sufletului pe cele ale mintii cu dibacia, siguranta si flerul corabierilor din vechime.

Frison initiatic, situatii-limita, foraj in adancurile fiintei, traume, orori si, din cand in cand, un dram de nadejde purtat pe aripile unei vietati diafane.

"Istoria nu e ceea ce s-a intamplat. Istoria e ceea ce ne spun istoricii ca s-a intamplat. A existat un tipar, un plan, o miscare, o extindere, un mars pentru democratie; exista o tapiserie, un flux al evenimentelor, o naratiune complexa, conectata, explicabila." - Julian Barnes

"A mai existat o intamplare, marunta, ce-i drept, pe care fiecare a interpretat-o cum a crezut de cuviinta. Un fluture alb, dintr-o specie raspandita in Franta, s-a ivit deasupra capetelor lor, batand aerul cu aripioarele, si s-a asezat pe vela. Cei mai lihniti dintre supravietuitori si-au facut socoteala ca era si asta un fel de mancare. Altora usurinta cu care se misca minusculul musafir li s-a parut o ironie la adresa felului in care zaceau fara vlaga si fara sa se miste aproape deloc. Au fost chiar unii pentru care fluturele reprezenta un semn, un sol din ceruri la fel de alb ca porumbita lui Noe. Pana si scepticii care nu erau dispusi sa-i recunoasca pe agentii divini au acceptat, cu o speranta temperata de precautie, ca fluturii zburau de obicei la mica distanta de uscat." - Julian Barnes, O istorie a lumii in zece capitole si jumatate

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O istorie a lumii in 10 si 1/2..
Cartea O istorie a lumii in 10 si 1/2.. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O istorie a lumii in 10 si 1/2.. - Julian Barnes" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Joia dulce - John Steinbeck Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Steinbeck
12,35 lei
Cartea lui Daniel  - E.L. Doctorow Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
E.L. Doctorow
37,05 lei
Floarea-soarelui oarba  - Alberto Mendez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Alberto Mendez
18,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala