O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii

O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii - Mark Haddon
Pret: 23,65 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roO intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii
Comanda acum "O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii - Mark Haddon" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Cand merg cu autobuzul la scoala ma uit la masinile care trec de noi si le retin culorile.
3 masini rosii la rand inseamna ca va fi o Zi Destul de Buna . 4 masini rosii inseamna ca va fi o Zi Buna . 5 masini rosii inseamna ca va fi o Zi Foarte Buna . Iar 4 masini galbene la rand inseamna ca va fi o Zi Neagra , adica o zi in care nu vorbesc cu nimeni si nu mananc la pranz nimic si Nu-mi Asum Riscuri , fiindca galbenul e culoarea cremei de oua, a liniilor duble galbene si a frigurilor galbene, care e o boala mortala.
Dar daca vad 3 masini rosii la rand sau 4 masini rosii la rand sau 5 masini rosii la rand, ma simt in siguranta si este o zi buna pentru un proiect.

Christopher, un baiat de 15 ani, sufera de sindromul Asperger, o forma de autism. Are o memorie fotografica. Intelege matematica. Intelege stiinta. Ceea ce nu poate intelege el, sunt oamenii.
Cand il gaseste pe Wellington, cainele vecinului sau, zacand mort pe o peluza din apropiere, se decide sa porneasca in cautarea asasinului si sa scrie un roman politist despre aceasta. In incursiunea sa insa, va descoperi alte mistere ce pot face ca intreaga lume din jurul sau sa se prabuseasca.

O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii este un roman uimitor - haios si trist deopotriva, pe care nu-l mai lasi din mana.

Mark Haddon este scriitor, grafician si ziarist, a scris 15 carti pentru copii si a castigat 2 premii BAFTA. Locuieste in Oxford. In acest an a primit premiul Whitbread.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii
Cartea O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "O intamplare ciudata cu un caine la miezul noptii - Mark Haddon" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Crisalidele - John Wyndham Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Wyndham
21,37 lei
Ce ne spunem cand nu ne vorbim - Chris Simion Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Chris Simion
27,55 lei
Restauratia - Rose Tremain Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Rose Tremain
26,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala