Numele mierlei

Numele mierlei - Radu Pavel Gheo
Pret: 23,70 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNumele mierlei
Comanda acum "Numele mierlei - Radu Pavel Gheo" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Structurat in cinci parti (numite de autor LP-uri), volumul cuprinde povestiri in majoritate inedite, dar si citeva care au a aparut de-a lungul anilor (intr-o forma prescurtata sau modificata) in diverse publicatii din Romania, precum si in antologia oZone friendly (2002). In Numele mierlei ? 50 de clipuri vesele si triste au fost incluse variantele integrale si definitive ale textelor.
Una dintre povestirile din volum, Pregatiri de nunta , a stat la baza scenariului de scurtmetraj selectat printre cele trei finaliste de la concursul HBO din 2008.

?Un scriitor str alucit, ce va marca o epoca.? (Mircea Iorgulescu)
?O intrebare: stie cineva daca exista vreun site care ofera cartile, in format electronic, scrise de Radu Pavel Gheo? Indiferent daca este gratis sau cu bani.? (http://forum.softpedia.com)
?De curind l-am descoperit pe publicistul Radu Pavel Gheo si, cu toate ca nu sint intotdeauna de acord cu el, n-are cum sa nu-mi placa. Cititi-l, e amuzant: Adio, adio, patria mea cu i din i , cu a din a, Romanii e destepti , DEX-ul si sexul :-).? (http://www.fcsteaua.ro)
?Radu Pavel Gheo rocks ! Ultima citita a fost DEX-ul si sexul ?o colectie de articole tare misto, o recomand la toata lumea.? (http://www.garsonieraluimaruta.ro)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Numele mierlei
Cartea Numele mierlei in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Numele mierlei - Radu Pavel Gheo" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Supa De Pui Pentru Suflet De Mama - J. Canfield, M.v. Hansen Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
J. Canfield, M.v. Hansen
14,00 lei
Cimpoierul Din Kiel. Basme si Legende Scotiene - Barbara Ker Wilson Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Barbara Ker Wilson
15,21 lei
8 patimi. Nuvele ?de sertar? - Tatiana Slama-Cazacu Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Tatiana Slama-Cazacu
9,31 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri