Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri

Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri - Hannah Green
Pret: 0,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri
Comanda acum "Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri - Hannah Green" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:


Rareori intalnesti o carte care sa combine o profunda intelegere a oamenilor si un talent literar remarcabil. O asemenea carte rara este Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri.
Tanara Deborah traieste in propria ei lume aparte, un loc stralucitor cu zei luminosi, zeite si pajisti verzi. Ea insa si-a pierdut contactul cu realitatea, cu lumea brutala din care simte ca trebuie sa fuga. Intoarcerea ei in lumea reala ofera speranta tuturor celor care au incercat sa refuze viata, evadand in fantezie si vis.
Nici o gradina de trandafiri nu ii este oferita lui Deborah, nici o lume aidoma celei stralucite pe care si-a plasmuit-o pentru sine. Cu toate acestea ea lupta pentru a-si croi drum inapoi spre realitate, cu ajutorul onestei si clarvazatoarei doctorite, spre o lume care este deseori aspra si sfidatoare.
Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri promite deopotriva o provocare pentru cititorul care poate sa scruteze suferinta bolii mintale si sa o recunoasca drept ceea ce este, fara teama sau aversiune. Este un roman inteligent si miscator despre cei unu din zece oameni care trebuie sa lupte pentru a pastra contactul cu realitatea. Dar el ofera totodata speranta victimelor bolii mintale, si face o pledoarie impresionanta pentru intelegere si compasiune fata de cel care sufera.

Numele adevarat al scriitoarei este Joanne Greenberg . S-a nascut in Brooklyn, New York, in 1932, a absolvit Universitatea din Washington, D.C., cu o diploma in antropologie si literatura engleza, si a urmat cursurile Universitatii din Londra si ale Universitatii din Denver, Colorado. A mai scris si: In This Sign (1970), Rites of Passage (nuvele) (1972), Founder's Praise (1976), A Season of Delight (1981), The Far Side of Victory (1983), Simple Gifts (1986), Age of Consent (1987), Of Such Small Differences (1988), With the Snow Queen (nuvele) (1991), Where the Road Goes (1998). Joanne Greenberg a primit Harry and Ethel Daroff Memorial Fiction Award si Jewish Book Council of America Award in 1963.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri
Cartea Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu ti-am promis niciodata o gradina de trandafiri - Hannah Green" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Al zecelea om - Graham Greene Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Graham Greene
23,70 lei
Ani pustii - Catherine Cookson Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Catherine Cookson
12,43 lei
Hawksmoor  - Peter Ackroyd Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Peter Ackroyd
37,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala