Nu te-ai nascut niciodata

Nu te-ai nascut niciodata - John Wheeler
Pret: 20,90 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu te-ai nascut niciodata
Comanda acum "Nu te-ai nascut niciodata - John Wheeler" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
John si-a denumit cea de-a patra colectie de dialoguri si repere spirituale Nu te-ai nascut niciodata . In ea ne vorbeste despre cel dintai principiu: faptul ca toate suferintele si problemele noastre personale sunt imaginare.

John spune:
"Nu poti sa vorbesti despre nasterea a ceva care nu are nicio forma si nici limite. Noi suntem Acela, iar Acela nu a luat forma vreodata. Asa ca nu am fost nascuti niciodata".

Incercam sa ingramadim peste acest adevar simplu toate straturile formate din presupunerile si proiectiile noastre "?alunecoase"s referitoare la cine suntem. Exista doar un singur adevar, un singur principiu, unul singur care nu are forme sau limite si acesta este ceea ce noi suntem. Este punctul de vedere la care John se intoarce mereu si mereu in dialogurile si reperele sale. John nu compromite adevarul cu idei tangentiale si diversiuni mentale, asa cum intalnim in multe alte scrieri de acest gen.

Aceasta claritate, aceasta puritate a concentrarii este insusirea esentiala a invataturilor lui John si ceea ce il face unic in acest domeniu. Prin invatatura sa, redata in aceasta carte, John are un loc special in inima mea, deoarece el mi-a aratat si mi-a dat incredere in puterea mea de a ma regasi, lucru dupa care am tanjit toata viata mea de adult.

Lasa-l pe John sa vorbeasca inimii tale si astfel este posibil ca si tu sa iti inchei cautarea acum.
Annette Nibley

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu te-ai nascut niciodata
Cartea Nu te-ai nascut niciodata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu te-ai nascut niciodata - John Wheeler" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
A muri nu inseamna a muri - Isola Pisani Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Isola Pisani
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric