Nu-stiu-cate-zile

Nu-stiu-cate-zile - Stoian G. Bogdan
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNu-stiu-cate-zile
Comanda acum "Nu-stiu-cate-zile - Stoian G. Bogdan" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:


Thriller romanesc.
Dur. Super-actiune. Dragoste.
Citeste-l!
E un super-Roman.
Pentru timpurile de acum


Un scriitor roman sparge toate topurile

V-ati saturat de literatura cu majuscula? Vreti sa cititi un roman misto? Un roman fara cearcane, fara riduri. Cu mult haz, multa adrenalina si multa drama? Vreti suspans si lacrimi, sange si alte fluide, limbaj viu si o poveste incredibila? Vreti un roman despre realitatea de langa voi? si pentru ca toate trebuiau sa poarte un nume, li s-a zis pur si simplu Nu-stiu-cate-zile , un super-roman de Stoian G. Bogdan.
Romania anilor 1990-2000. Narcis Ivan este un tanar avocat din Comanesti care viseaza sa cucereasca Bucurestiul. Atuurile lui: un zambet de-l simti pana in chiloti, mult tupeu si o limba vrajitoare, suficient cat sa-l califice ca ginerele unui mare interlop bucurestean, Victor Caran. Dar binele e intotdeauna plictisitor, asa ca, reintors in orasul moldovean de bastina, Narcis intra in tot felul de combinatii periculoase. Sange din belsug, batai, spaga, o limba care traduce perfect viata, dragoste si melodrama. Narcis joaca alba-neagra-n garile din Moldova, cara pumni, seduce fete frumoase, goneste intr-un Mercedes SL si umbla cu teancul de euro in buzunar. Una peste alta, n-ai cum sa-i rezisti, este eroul perfect al unui fel de Tarantino din cartierul comanastean Zavoi. Rezulta o poveste autohtona cu mici gangsteri de Romania care o sa va dea pe spate si o sa va creasca pulsul. Garantat.
SGB, cel mai titrat poet al anului 2009, revine cu un roman despre viata plina de surprize a unui tanar in eterna tranzitie romaneasca. Nu-stiu-cate-zile e filmul alert al parvenirii lui Narcis, avocat cu veleitati scriitoricesti, intr-o lume in care doar cel mai destept si mai rapid face regula. Adica, cel mai smecher. Un roman despre cei din jurul nostru, deveniti personaje intr-un roman al realitatii kitsch, zgomotoase. Un fel de roman al realitatii fara fard. Un super-roman.

Dupa un super debut cu un volum de poezie, SGB vine cu o interesanta carte de proza, intitulata "Nu-stiu-cate-zile". "Nu-stiu-cate-zile" este un roman original, scris cu mult nerv si pasiune, plin de viata si de sange si la propriu, si la figurat, o naratiune alerta care tine cititorul incordat pana la "SFARSIT", ultimul cuvant al textului care cuprinde nu stiu cate zile din prezent si nu stiu cate amintiri din trecut. Un roman despre vrajeala de doi lei si despre coruptia la cel mai inalt nivel, despre lumea scriitoriceasca si lumea borfasilor (ordinari, mafioti sau "oameni de stat"), despre statul roman si politicienii lui corupti. Un roman care se termina intr-o noapte "ca o bila de biliard umpluta cu universul", in ritmurile inimii personajului central, care bate "ca o masina de cusut frica. -- Mihai Vakulovski

Stoian G. Bogdan (SGB) s-a nascut pe 29 octombrie 1983, la Comanesti. Este absolvent al Facultatii de Drept si masterand in Studii Juridice. A publicat poezie in revistele: Vatra, Luceafarul, Tribuna, Pana mea, Romania literara. Este editor la revista Pana mea si avocat stagiar.
Volumul Chipurile a obtinut Premiul pentru Proza, la Concursul de manuscrise pentru tinerii sub 35 de ani, organizat de Uniunea Scriitorilor din Romania - 2008.
A mai obtinut: Premiul National de Poezie "Mihai Eminescu" - Opera Prima Premiul pentru Debut al Revistei Romania literara, cu sprijinul Fundatiei Anonimul Premiu pentru debut al Uniunii Scriitorilor din Romania pe anul 2009

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nu-stiu-cate-zile
Cartea Nu-stiu-cate-zile in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nu-stiu-cate-zile - Stoian G. Bogdan" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Degete mici (Editia 2011) - Filip Florian Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Filip Florian
14,20 lei
Intamplari in irealitatea imediata - Max Blecher Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Max Blecher
23,65 lei
Colonia risa-plinsa - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
***
9,49 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana