Noua dieta revolutionara Atkins

Noua dieta revolutionara Atkins - Robert Atkins
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoua dieta revolutionara Atkins
Comanda acum "Noua dieta revolutionara Atkins - Robert Atkins" de pe libraria ishop la pretul de 0,00 lei
Descriere carte:
Sa presupunem ca iubiti mancarea ? toata lumea o iubeste ?, dar ca trebuie sa scapati de cateva kilograme sau ca, pur si simplu, nu vreti sa va ingrasati. Va confruntati cu o dilema ? trebuie sa alegeti intre a arata si a va simti extraor- dinar, pe de o parte, si a manca bine, pe de alta parte. Acum le puteti avea pe amandoua. Secretul este dieta Atkins!

Revolutia produsa de studiile doctorului Atkins si de experimentele clinice facute de echipa sa consta intr-o noua abordare a problemei greutatii corporale. Metoda Atkins, foarte controversata, vizeaza controlul carbohi-dratilor din organism, mai degraba decat cel al caloriilor, ceea ce duce la o slabire rapida si mai de durata si pune bazele unei vieti sanatoase.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noua dieta revolutionara Atkins
Cartea Noua dieta revolutionara Atkins in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noua dieta revolutionara Atkins - Robert Atkins" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atlas geografic general ( Editie necartonata) - DE AGOSTINI Istituto Geografico Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
DE AGOSTINI Istituto Geografico
47,41 lei
Animalele salbatice. Enciclopedie completa  - Esther Verhoef-Verhallen Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Esther Verhoef-Verhallen
65,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii