Noua dezordine amoroasa

Noua dezordine amoroasa - Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoua dezordine amoroasa
Comanda acum "Noua dezordine amoroasa - Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut" de pe libraria ishop la pretul de 33,25 lei
Descriere carte:


Ce se intampla azi, cu secolul al XX-lea? Ce-am mai pastrat din idealul ascetic in care comunismul cuceritor vedea ratiunea sa de a fi? Ce-a mai ramas din figura austera, chibzuita, familiala a Burghezului? La prima vedere, nimic deoarece, morala moderna se caracterizeaza prin indarjirea cu care prigoneste cele mai marunte reziduuri ale puritanismului, deoarece ea sporeste nevoile si cheltuielile si intretine cu politia medi-cala, care-i taxa pe labagii de nebuni, pe celibatari de nevropati iar pe sodomiti de putregaiuri, un raport de stupoare oripilata. Era glaciatiunii victoriene face figura de Ev Mediu pe langa modernitatea noastra permisiva si sexologica. Numai ca lucrurile nu sunt atat de simple.

AVIZ TUTUROR SPERIATILOR
Dimensiunea penisului nu are nici o importanta. Erectiile masculine normale variaza intre 15 si 17 centimetri. Dar este total ridicol sa te simti psiholo-gic handicapat, daca propriul penis nu atinge, cu totul si cu totul, decat 12 sau 13 centimetri. Mentionam ca dimensiunea obiectului are mult mai putina importanta decat utilizarea lui si ca, deci, nu este deloc grav daca organul in erectie nu depaste 8 sau 9 centimetri (ceea ce este foarte onorabil) si ca nu trebuie sa va alarmati, daca organul dvs., in activitate, nu masoara decat 5 centimetri, sau 4 sau 3 sau 2. Iar daca penisul dvs. nu depaseste 50 de milimetri sau 1 centimetru, atunci chiar ca nu mai are nici o importanta, dar chiar nici una.

***

De acelasi autor, la Editura Trei:
- Luni de fiere
- Hotii de frumusete
- Capcaunii anonimi
- Mizeria prosperitatii
- Euforia perpetua

In pregatire:
- Iubirea aproapelui (roman aparut in ianuarie 2005 la Editura Grasset, Paris)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noua dezordine amoroasa
Cartea Noua dezordine amoroasa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noua dezordine amoroasa - Pascal Bruckner, Alain Finkielkraut" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opus pistorum - Henry Miller Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Henry Miller
37,05 lei
Jurnalul unei femei adultere - Curt Leviant Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura erotica
Curt Leviant
46,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura eroticaCarti recomandate din categoria Literatura erotica