Nopti la circ

Nopti la circ  - Angela Carter
Pret: 37,91 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNopti la circ
Comanda acum "Nopti la circ  - Angela Carter" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
Cunoscuta prozatoare, poeta, traducatoare si scenarista, Angela Carter (1940-1992) este considerata a fi unul dintre cei mai originali si tulburatori scriitori britanici. Este detinatoare a nenumarate premii, printre care John Llewellyn Prize, acordat in 1969 pentru romanul Magazinul magic de jucarii , precum si prestigiosul Somerset Maugham Prize, castigat in 1968. Dupa aceste succese remarcabile, au urmat alte romane care i-au adus consacrarea definitiva: Heroes and Villains (1969), The Desire Infernal Machines of Doctor Hoffman (1972), The Passion of New Eve (1977).

Publicat in 1984, romanul Nopti la circ a fost distins, in acelasi an, cu James Tait Black Memorial Prize si pus in scena in 2006, la celebrele teatre Lyric Hammersmith din Londra si Bristol Old Vic. Curtata de printul de Wales si pictata de Toulouse-Lautrec, Sophie Fevvers, femeia cu aripi de lebada este vedeta incontestabila a circului Colonelului Kearney. Impartit intre dragostea pentru faimoasa trapezista si dorinta de a scrie cel mai bun articol din viata lui, Jack Walser, un jurnalist american, se alatura circului intr-o calatorie fascinanta prin tinuturile inghetate ale Rusiei si Siberiei.

"O carte remarcabila, dupa orice standarde." Guardian

  "Stilul ei teatral, cu tenta de fabula, are multe in comun cu cel al marilor reprezentanti ai realismului magic, Salman Rushdie si Gabriel Garc?a M?rquez." Sarah Waters

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nopti la circ
Cartea Nopti la circ  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nopti la circ - Angela Carter" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ucide arbitrul! - Fratii Presniakov Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Fratii Presniakov
18,90 lei
Strigarea lotului 49 - Thomas Pynchon Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Thomas Pynchon
18,00 lei
Demonul binelui - Henry de Montherlant Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Henry de Montherlant
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala