Noi-gandim - Inovatie de masa, nu productie de masa

Noi-gandim - Inovatie de masa, nu productie de masa - Charles Leadbeater
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoi-gandim - Inovatie de masa, nu productie de masa
Comanda acum "Noi-gandim - Inovatie de masa, nu productie de masa - Charles Leadbeater" de pe libraria ishop la pretul de 47,00 lei
Descriere carte:

Noi-gandim trateaza conflictul dintre colaborarea masiva, care i-a cucerit pe toti cei conectati la internet, si tentativele de ingradire a colaborarii.
E una dintre luptele timpului nostru si are loc la toate nivelurile, punand in discutie democratia, libera concurenta si proprietatea intelectuala. Implica atat China comunista, cat si birourile Microsoft (unde se cauta solutii pentru concurenta programelor open source), industria muzicii si a filmului.

Solutiile, ne spune Leadbeater, vor trebui sa tina cont de faptul ca de-acum utilizatorii nu se mai multumesc cu rolul de spectatori. Isi doresc sa fie jucatori iar motto-ul lor este: Gandim, deci existam.

Noi-gandim este ghidul fascinant al unei lumi noi, in care procesul de inovare din epoca internetului ne face sa reevaluam mare parte din ceea ce am considerat pana acum adevarat. Concluziile la care ajunge Leadbeater sunt remarcabile.
Matthew D`Ancona, Spectator

Ii ajuta pe cititori sa formuleze intrebarile fundamentale pentru deceniul urmator.
Director

Noi-gandim este probabil cea mai controversata carte despre internet. Mai mult ca sigur o carte importanta, chiar si pentru un sceptic ca mine. Noi-gandim o sa va inspire, o recomand cu cea mai mare caldura.
Andrew Keen, Independent

Am fost captivat de aceasta carte. Subiectul este cat se poate de vast si de indraznet. O lectura obligatorie pentru toti cei care vor sa inteleaga motorul acestui secol.
Colin Tweedy, Management Today



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noi-gandim - Inovatie de masa, nu productie de masa
Cartea Noi-gandim - Inovatie de masa, nu productie de masa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noi-gandim - Inovatie de masa, nu productie de masa - Charles Leadbeater" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Comportament organizational - Gheorghe Militaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Gheorghe Militaru
25,65 lei
Managementul Firmei - Cibela Neagu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Cibela Neagu
23,85 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management