Noblesse oblige

Noblesse oblige - Christine Grafin von Bruhl
Pret: 30,51 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoblesse oblige
Comanda acum "Noblesse oblige - Christine Grafin von Bruhl" de pe libraria ishop la pretul de 30,51 lei
Descriere carte:
TOT CEEA CE V-ATI DORIT SA STITI DESPRE ARISTOCRATI SI AR FI RAMAS UN SECRET PENTRU VECIE 

Nobilul traieste printre noi, dar este cu totul diferit. Fie ca si-a pastrat castelul, fie ca si-a inchiriat un apartament, sentimentul apartenentei la o clasa exclusivista ii va ramane vesnic.
Astfel, partenerul de viata este cautat in Almanahul Gotha: "Nimeni nu se casatoreste sub rangul sau, iar dragostea nu are nimic de-a face cu mariajul."

Permisul de vanatoare este mai important decat cel de condus si valsul nu se invata la scoala de dans, ci intr-un sejur la castel, desigur intr-o societate aristocrata.

Iar dispretul suveran fata de ultimele descoperiri ale tehnicii, altfel notoriu, tine de domeniul trecutului de cand s-a descoperit telefonul mobil: nobilul nu mai trebuie sa parcurga kilometri de coridoare pentru a raspunde la un apel.

"Daca bleumarinul reprezinta culoarea stratului superior al paturii mijlocii, violetul place proletariatului. Costumul de trening violet, din poliester, demonstreaza, ex negativo , doua principii ale legaturii dintre clasele sociale si imbracaminte: cel al culorilor si cel al materialelor organice.

Cu exceptia bleumarinului, cu cat sunt mai pastelate si mai feminine, culorile se bucura tot mai mult de apreciere, iar valoarea materialelor creste in masura in care provenienta lor se apropie de organismele vii - adica lana, pielea, matasea, bumbacul sau blana. Atat si nimic altceva." - Paul Fussell

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noblesse oblige
Cartea Noblesse oblige in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noblesse oblige - Christine Grafin von Bruhl" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pacifida - continentul disparut - Dan Apostol Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Dan Apostol
4,75 lei
Cavalerii templieri. Misterul dezvaluit - Alan Butler, Stephan Dafoe Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Alan Butler, Stephan Dafoe
21,84 lei
Crezi ca stii? 15000 intrebari si raspunsuri de cultura generala - Christiane Frohmuller, Mike Hillenbrand, Natalie John Urmatoarea carte recomandata din categoria Diverse
Christiane Frohmuller, Mike Hillenbra...
36,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
DiverseCarti recomandate din categoria Diverse