Noaptea trecuta la Chateau Marmont

Noaptea trecuta la Chateau Marmont - Lauren Weisberger
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNoaptea trecuta la Chateau Marmont
  • Autor: Lauren Weisberger
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Chic
  • Categoria: Chick-Lit
  • ISBN: 978-973-46-1863-7
  • An aparitie: 2011
  • Numar de pagini: 468
  • Format carte: 106 x 180
Comanda acum "Noaptea trecuta la Chateau Marmont - Lauren Weisberger" de pe libraria ishop la pretul de 33,20 lei
Descriere carte:
Lauren Weisberger este autoarea bestsellerului international Diavolul se imbraca de la Prada, un roman tradus in aproape treizeci de limbi, a carui ecranizare i-a adus actritei Meryl Streep un Glob de Aur.

In cel mai recent roman al sau, Lauren Weisberger abordeaza cu subtilitate si umor teme de actualitate precum pretul succesului in societatea contemporana si efectele dezastruoase ale faimei asupra relatiilor de cuplu, descriind peripetiile amuzante prin care trece o pereche proaspat casatorita, a carei fericire incepe sa se clatine sub presiunea celebritatii capatate peste noapte. Brooke si sotul ei duc o viata vesela si multumita in New York, insa lucrurile iau o intorsatura dramatica in momentul in care cariera de muzician a lui Julian incepe sa ia avint ? cei doi se vad tot mai rar din cauza plecarilor lui in turnee, se trezesc hartuiti fara incetare de paparazzi si ajung sa descopere ca intimitatea incintatoare a relatiei lor a disparut. Captivant si tulburator, romanul lui Lauren Weisberger este o poveste despre gustul amar al celebritatii.  

"Intr-o societate obsedata de celebritate precum cea in care traim, Lauren Weisberger ne ajuta sa descoperim nebanuitul pret al succesului." ( Publishers Weekly )  

"Iata un minunat antidot pentru dependenta de televizor. Noaptea trecuta la Chateau Marmont propune un scenariu: ce s-ar intimpla daca, fara sa vrei, ai deveni vedeta peste noapte?" ( Entertainment Weekly )    

"Cind toti sint atenti pe scena, putini mai au timp sa se gindeasca la ce se intimpla in spatele ei, la comedia din lumea reala. Cartea lui Lauren Weisberger este, din aceasta perspectiva, un adevarat manual de psihologie a cuplurilor." ( People )   Carte recomandata de

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Noaptea trecuta la Chateau Marmont
Cartea Noaptea trecuta la Chateau Marmont in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Noaptea trecuta la Chateau Marmont - Lauren Weisberger" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gucci Gucci Coo - Sue Margolis Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Sue Margolis
35,10 lei
Ex-ii anonimi - Lauren Henderson Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Lauren Henderson
9,49 lei
Pretty Man - Ariel Ricaud Urmatoarea carte recomandata din categoria Chick-Lit
Ariel Ricaud
22,41 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Chick-LitCarti recomandate din categoria Chick-Lit