Nebuna dorinta de a dansa

Nebuna dorinta de a dansa - Elie Wiesel
Pret: 9,50 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNebuna dorinta de a dansa
Comanda acum "Nebuna dorinta de a dansa - Elie Wiesel" de pe libraria ishop la pretul de 9,50 lei
Descriere carte:
Cine oare nu are impresia, din cand in cand, ca este nebun? De altfel, cine nu este? Eroul acestei carti crede ca sufera de o nebunie cauzata de excesul de memorie. Victima a repetate halucinatii, el decide sa mearga la psihanalist, pentru a se elibera de fantomele trecutului, care il sufoca. Incepe astfel un travaliu de confruntare cu trairi obscure, traume teribile, istorii absurde. O aventura interioara sustinuta atat de incercarea de a accepta trecutul, cat si de certitudinea ca iubirea poate vindeca ranile sufletului.

Filosof si scriitor, Elie Wiesel a fost recompensat cu Premiul Nobel in 1986, cu Premiul Medicis in 1968 si Premiul Livre Inter in 1980. S-a nascut in Romania si este unul dintre supravietuitorii Auschwitz-ului. A fost deportat cu intreaga sa familie la doar 15 ani, pierzandu-si mama, sora si apoi tatal. Dupa eliberare, a studiat filosofia la Sorbona.

In 1958, Francois Mauriac propune spre publicare un roman scris de Elie Wiesel, La nuit - o poveste cutremuratoare despre holocaust si experienta din lagar -, care avea sa devina un mare succes international (in SUA s-au vandut un milion si jumatate de exemplare numai in 2006, adica la 45 de ani de la prima publicare).
Din 1963 a devenit cetatean american, predand stiinte umaniste la Universitatea din Boston.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nebuna dorinta de a dansa
Cartea Nebuna dorinta de a dansa in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nebuna dorinta de a dansa - Elie Wiesel" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dulciuri amare - Roopa Farooki Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Roopa Farooki
23,74 lei
Sfarsit de capitol. Vol.3 - Dincolo de rau - John Galsworthy Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
John Galsworthy
18,90 lei
Pe neasteptate, dragoste - Aharon Appelfeld Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Aharon Appelfeld
18,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala