Nascut pentru a reusi

Nascut pentru a reusi - Brian Souza
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNascut pentru a reusi
Comanda acum "Nascut pentru a reusi - Brian Souza" de pe libraria ishop la pretul de 20,90 lei
Descriere carte:
Ce iti trezeste interesul? Ce iti face inima sa bata si sa simti ca nu traiesti in zadar? Succesul? Banii? Recunoasterea? Fericirea? Puterea? Prestigiul? Vanezi tot timpul o comoara care iti scapa printre degete - fie ca este un serviciu mai bun, o casa mai mare, o pozitie mai inalta pe scara sociala sau o informatie buna pentru jocul la bursa? Ei bine, calatoria de la saracie la bogatie, de la obscuritate la recunoastere, de la a avea cele mai umile slujbe la a fi o persoana apreciata pentru munca depusa este subiectul acestei carti. Apeland la o varietate de povesti despre oameni obisnuiti care au devenit modele depasindu-si limitele - de la Gandhi si Maica Tereza, pana la Lance Armstrong si Alex Spanos, de la Lincoln si Franklin, pana la Emeril si Oprah - Brian Souza pune in discutie faptul ca adevarata fericire nu o gasim in lucrurile materiale, ci in darul care salasluieste in fiecare dintre noi. Luand interviuri unor astronauti, diplomati, sportivi, directori din Top Fortune 500, unor fosti prizonieri de razboi si unor afaceristi de succes, Brian Souza reuseste sa ne transmita un lucru exceptional: toti avem un dar unic ce va furniza scop si sens existentei noastre. Trebuie sa-l descoperim si sa-l facem sa prinda viata, sa indraznim sa avem visuri si sa cultivam curajul de a le implini. In felul acesta, ne vom transforma in cine ne-am nascut sa fim.

Nu ratati o carte extraordinara! Un amestec de intelepciune, compasiune si experienta de viata, totul redat intr-o maniera remarcabila.
Dr. Ken Blanchard


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Nascut pentru a reusi
Cartea Nascut pentru a reusi in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Nascut pentru a reusi - Brian Souza" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Puterea mintii - Glenn Bland Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Glenn Bland
11,87 lei
Relaxeaza-Te - VIata merita traita! - Loretta Laroche Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Loretta Laroche
26,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala