NICIODATA NU VEI MAI FI OBEZ

NICIODATA NU VEI MAI FI OBEZ  - Raymond Francis, Michelle King
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNICIODATA NU VEI MAI FI OBEZ
Comanda acum "NICIODATA NU VEI MAI FI OBEZ  - Raymond Francis, Michelle King" de pe libraria ishop la pretul de 26,91 lei
Descriere carte:

Obezitatea este o boala, cauzata de nutritia deficitara si de toxinele care provin din mediu. Dietele pentru pierderea in greutate nu functioneaza pentu ca nu poti vindeca aceasta boala incercand sa tratezi simptomele si nu boala. Greutatea este mai mult un simptom si acest simptom va reveni mereu daca nu sunt eliminate cauzele care il produc.

Aceasta este una dintre cele mai importante carti pe care o poti citi cu privire la sanatate si controlul asupra greutatii. Te va ajuta sa ajungi la greutatea ideala si sa duci o viata sanatoasa si indelungata.

In aceasta lucrare vei descoperi:
ce produse sarace in grasimi sau fara grasimi te ingrasa;
modul in care deficitui unui nutriment poate anunta organismul sa depoziteze grasime;
principiile de combinare a alimentelor;
ce este fenomenul yo-yo;
retete simple, rapide si usor de preparat care sa te mentina in forma.


"Nu este exagerat sa spunem ca aceasta carte poate sa va transforme corpul si viata in mod miraculos doar prin informarea dumneavoastra!" - Dr. Russell L. Blaylock

Raymond Francis, chimist de profesie, este un specialist recunoscut international in domeniul mentinerii sanatatii optime, avand numeroase carti in acest domeniu. Este directorul Beyond Health Corporation si presedintele Fundatiei Health-e-America, editor al Beyond Health News, gazda si producator al emisiunii radio Beyond Health.
Michelle King este scriitoare si editor asistent al revistei Hyppocrates, de asemenea, este asistenta directorului Institutului de Sanatate Hyppocrates din Palm Beach, Florida.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre NICIODATA NU VEI MAI FI OBEZ
Cartea NICIODATA NU VEI MAI FI OBEZ  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "NICIODATA NU VEI MAI FI OBEZ - Raymond Francis, Michelle King" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ghidul alimentelor sanatoase - editie color - Michael Van Straten Urmatoarea carte recomandata din categoria Alimentatie
Michael Van Straten
42,66 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AlimentatieCarti recomandate din categoria Alimentatie