NEW ECONOMY @ INTERNET

NEW ECONOMY @ INTERNET - Till Nassif
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roNEW ECONOMY @ INTERNET
  • Autor: Till Nassif
  • Editura: Niculescu
  • Colectia:
  • Categoria: Economie
  • ISBN: 978-973-568-992-8
  • An aparitie: 2005
  • Numar de pagini: 192
  • Format carte: 13x20 cm
Comanda acum "NEW ECONOMY @ INTERNET - Till Nassif" de pe libraria ishop la pretul de 15,53 lei
Descriere carte:
Ce sa-ti mai spun eu despre vremurile pe care le traim. Stii si singur. Meserii noi, goana dupa banii, obsedati de succes, comunicarea si o latura de-a ei, negocierea, chestia cu marketigul si publicitatea, fara de care degeaba mai faci orice-ai face, angajari dupa criterii si cu metode care-ti par cel putin stranii, daca nu cumva de speriat. Ca sa nu mai punem la socoteala atitea concepte vehiculate, unele de-a dreptul revolutionare. Si, peste toate astea, internetul, revenind obsedant in orice discutie, in fapt tema in care sucomba pana si cea mai banala sueta. Iar tu, mic si pierdut in toate astea, stresat si aproape agresat de ele, nestiind de unde sa le mai apuci. Noroc - nu, nu cu Joe, desi, poate ca asa ar fi fost mai simplu - cu NICULESCU, vezi bine, si cartile lui."
Culegeri utile in zilele noastre in activitatea profesionala, dar si in cea mai face omul dupa iesirea de la serviciu, cartile colectiei se constituie in mici "concentrate" tematice de actualitate, in masura sa aduca ceva mai multa lumina, cat sa deschida pofta unor aprofundari ulterioare, in cateva dintre directiile vietii trepidante de azi.

Dictionarul celor mai utilizati 1 000 de termeni
Presupunand noi cai de comunicare, New Economy isi are propriul limbaj, a carui cunoastere, in contextul evolutiilor rapide din economie si tehnica, este imperios necesara. Intr-un stil informal, volumul preda intelesul a peste 1 000 de termeni actuali vehiculati in spatiul virtual.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre NEW ECONOMY @ INTERNET
Cartea NEW ECONOMY @ INTERNET in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "NEW ECONOMY @ INTERNET - Till Nassif" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Controlul derapajelor monetare contemporane prin initiative specifice - Ionut Cristian Voicu , Constantin Floricel Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Ionut Cristian Voicu , Constantin Flo...
23,75 lei
Economia serviciilor internationale - Ana Bobirca Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Ana Bobirca
30,40 lei
Introducere in studiul analizei tehnice - Colectia Reuters Urmatoarea carte recomandata din categoria Economie
Colectia Reuters
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
EconomieCarti recomandate din categoria Economie