Mr. Nastase (cu colita filatelica)

Mr. Nastase (cu colita filatelica) - Ilie Nastase Debbie Beckerman
Pret: 42,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMr. Nastase (cu colita filatelica)
Comanda acum "Mr. Nastase (cu colita filatelica) - Ilie Nastase Debbie Beckerman" de pe libraria ishop la pretul de 42,75 lei
Descriere carte:
"Am fost spirite inrudite." - JOHN McENROE. Mr Nastase este povestea uluitoare a felului in care un tanar sportiv roman a ajuns un superstar adulat: "copilul teribil" al tenisului, al carui nume a devenit cunoscut mult dincolo de granitele jocului."Enigma inexplicabila", l-a numit un comentator BBC, iar faimosul Lew Hoad a afirmat entuziast: "Daca ma veti intreba la ce jucator m-as uita cu cea mai mare placere, v-as raspunde - Ilie Nastase". Castigator a doua turnee de Mare Slem, US Open si Roland Garros, si de doua ori finalist la Wimbledon, Nastase a fost numarul 1 mondial in 1973. In cartea sa - care apare acum intr-o a doua editie, adaugita -, Nastase isi dezvaluie, pentru prima data, gandurile din momentele acelea si motivul pentru care se putea transforma din spectaculos si amuzant in badaran si zurbagiu. Autobiografia lui Ilie Nastase, scrisa impreuna cu ziarista Debbie Beckerman, dezvaluie un personaj complex si, in acelasi timp, capteaza esenta a ceea ce a insemnat el ca jucator de tenis: un artist si, mai presus de orice, o personalitate imensa si absolut unica.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mr. Nastase (cu colita filatelica)
Cartea Mr. Nastase (cu colita filatelica) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mr. Nastase (cu colita filatelica) - Ilie Nastase Debbie Beckerman" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Dimitrie Stelaru - monografie - Emil Manu Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Emil Manu
17,10 lei
Dezonorata - Mukhtar Mai Urmatoarea carte recomandata din categoria Biografii / Memorialistica
Mukhtar Mai
14,16 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Biografii / MemorialisticaCarti recomandate din categoria Biografii / Memorialistica