Motive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii

Motive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii - Zig Ziglar
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMotive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii
Comanda acum "Motive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii - Zig Ziglar" de pe libraria ishop la pretul de 19,00 lei
Descriere carte:
O sursa motivationala! Fiecare dintre noi avem nevoie de un cuvant bun, de sustinere pentru a putea trece peste fiecare zi in parte. Cartea lui Zig Ziglar ne ofera acel sfat de care avem nevoie, anecdota care ne face ziua mai buna, precum si citate pline de talc ale unor personalitati din diverse domenii. Toate acestea va vor ajuta sa aveti o viziune optimista despre viata si despre relatiile dintre oameni, conducand pentru cei care vor sa traiasca in mod armonios la implinire personala si atingerea scopurilor propuse.
Motive pentru a zambi reprezinta ajutorul spiritual care te va invata sa te confrunti plin de seninatate cu propria existenta si va transforma zambetul, rabdarea si umorul in aliati de nadejde pentru invingerea adversitatilor.

Dale Carnegie spunea ca exista patru cai, si numai patru, prin care putem avea contact cu lumea. Suntem evaluati si clasificati in functie de ceea ce facem, cum aratam, ce anume spunem si cum o spunem.
Colectia Carti Cheie a fost conceputa tocmai pentru a va ajuta sa parcurgeti aceste patru cai, dezvaluind secretele de succes ale celor mai avizati autori in materie. Un ghid esential pentru cei care doresc sa isi atinga scopurile propuse si sa aiba o viata fericita si echilibrata.

Zig Ziglar (n. 1926) este una dintre autoritatile de varf din domeniul motivational.
S-a nascut intr-o zona rurala din Alabama, iar mai tarziu familia sa s-a mutat in Yazoo City, statul Mississippi. S-a inrolat in Marina americana, iar dupa lasarea la vatra, in 1946, a studiat la University of South Carolina. Curand insa, a abandonat facultatea si a inceput sa vanda vase de aluminiu pentru Wearever Aluminum Company.
In 1968, a devenit vicepresedinte si director de training la Automotive Performance Company, mutandu-se la Dallas, Texas. In 1970, si-a inceput cariera de conferentiar in domeniul motivational. Numele sau este astazi, pentru multa lume, sinonim cu notiunile de incredere, motivare si succes.
De-a lungul a treizeci de ani, a capatat statura unei personalitati nationale, fiind in prezent presedintele Corporatiei Zig Ziglar, cu sediul in Dallas, o organizatie cu peste saizeci de angajati, al carei scop este acela de a ajuta oamenii sa-si utilizeze cu succes resursele fizice, mentale si spirituale.
Cartile sale au fost traduse in mai multe limbi, printre care spaniola, franceza si coreeana. Printre cele mai cunoscute, se numara Confessions of a Happy Christian , See You at the Top , Top Performance .
De acelasi autor, la Curtea Veche Publishing au mai aparut: Dincolo de varf (2000), Putem creste copii intr-o lume negativa! (2000), Secretul casniciei. Idila poate dura o viata (2001), Alte motive pentru a zambi (2007).



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Motive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii
Cartea Motive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Motive pentru a zambi. Incurajari si inspiratie pentru calatoria pe valurile vietii - Zig Ziglar" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala