Motivarea - Editia a II-a

Motivarea - Editia a II-a - Max Landsberg
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMotivarea - Editia a II-a
Comanda acum "Motivarea - Editia a II-a - Max Landsberg" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Cum ati defini dumneavoastra motivatia? Nu vi se pare greu sa gasiti cuvintele care ar descrie forta interioara pe care o simtim ori de cate ori dorim sa punem in practica o viziune proprie? Provocarea de a da aceasta definitie si de a-i ajuta pe cei ce doresc sa-si consolideze strategiile motivationale l-au determinat pe autor sa scrie aceasta carte. Asa cum exista o legatura intre yin si yang in taoism, asa este legata motivatia personala de motivatia celorlalti.
Nu putem motiva pe nimeni daca nu suntem capabili sa ne motivam pe noi insine, iar motivatia sta la baza tuturor activitatilor noastre.
Cu ajutorul cartii veti putea sa va insusiti cateva modalitati simple de dezvoltare a competentelor motivationale proprii, astfel incat sa puteti beneficia de o strategie a dvs. In partea a doua a cartii veti primi notiuni de psihologie practica pentru a-i putea ajuta si pe altii sa fie motivati, aptitudine absolut necesara managerilor si nu numai lor. A motiva este un obicei pozitiv, obisnuiti-va sa-l puneti in practica si bucurati-va de acest dar.


Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Motivarea - Editia a II-a
Cartea Motivarea - Editia a II-a in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Motivarea - Editia a II-a - Max Landsberg" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Milionar peste noapte - Mark Fisher Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Mark Fisher
12,35 lei
Marele tu! - Rene De Lassus Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Rene De Lassus
18,05 lei
Cei sase stalpi ai increderii in sine - Nathaniel Branden Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Nathaniel Branden
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala