Mitul Managerului

Mitul Managerului - Michael E. Gerber
Pret: 14,00 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMitul Managerului
Comanda acum "Mitul Managerului - Michael E. Gerber" de pe libraria ishop la pretul de 14,00 lei
Descriere carte:
La un deceniu dupa primul sau bestseller, Mitul Intreprinzatorului, Michael Gerber - intreprinzator, scriitor si orator extraordinar - revine. Inspirandu-se din lectiile invatate de-a lungul experientei sale cu peste 15.000 de organizatii mici, mijlocii si mari, Gerber a descoperit adevarul ce se ascunde in spatele ineficientei managementului si propune solutiile pentru indreptarea acestei situatii.

Gerber are meritul de a detrona mitul cel mai larg adoptat, conform caruia suntem capabili sa conducem orice si pe oricine, cu exceptia propriei persoane. Drept reactie la aceste perceptii mitice, Gerber propune o alternativa inovatoare si incitanta la managementul clasic. Cartea pune intrebari esentiale care privesc viata si cariera noastra. Ca raspuns, Mitul Managerului exploreaza modul in care fiecare manager trebuie sa isi asume responsabilita-tea pentru propria viata, sa recon-cilieze viziunea personala cu cea a organizatiei si sa isi dezvolte o men-talitate antreprenoriala pentru a avea succes atat la nivel individual cat si organizational.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mitul Managerului
Cartea Mitul Managerului in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mitul Managerului - Michael E. Gerber" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Despre decizie si eficacitate -  Peter Drucker Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Peter Drucker
23,75 lei
Managementul productiei - Ioan Constantin Dima , Monica Viorica Nedelcu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ioan Constantin Dima , Monica Viorica...
27,55 lei
Leadership total - Anthony Silard Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Anthony Silard
36,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management