Misterul gradinii toscane

Misterul gradinii toscane  - Mark Mills
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMisterul gradinii toscane
Comanda acum "Misterul gradinii toscane  - Mark Mills" de pe libraria ishop la pretul de 37,91 lei
Descriere carte:
"Un amestec pasionant de crima si cultura, de trecut si prezent... o lectura perfecta pentru vacanta de vara" - New York Daily News

O frumoasa Iila pierduta pe dealurile Toscanei, o gradina misterioasa, doua crime tainice - una din secolul XVI, cealalta din secolul XX - si o familie bantuita de secrete intunecate, toate se amesteca in acest mister fascinant plasat in Italia postbelica.

In 1958, Adam Strickland, un tanar student la Cambridge , pleaca la Vila Docci pentru a studia o gradina din secolul XVI si a scrie o monografie dedicata acesteia. Proiectata si creata de un sot indurerat in memoria sotiei sale moarte, gradina este o lume misterioasa, cu statui, grote, canale serpuitoare si inscriptii clasice. Dar pe masura ce aIanseaza cu cercetarile, Adam este tot mai conIins ca ascunsa in iconografia stranie a gradinii se afla cheia pentru dezlegarea unei crime cufundate in negura Ieacurilor. Sa fie Adam doar un student naiI, care descopera intamplator secrete ascunse, sau este el folosit pentru aducerea la iIeala a adeIarului din spatele trecutului enigmatic al Iilei?

"Remarcabil!" - Publishers Weekly

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Misterul gradinii toscane
Cartea Misterul gradinii toscane  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Misterul gradinii toscane - Mark Mills" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Caraliii - Ed McBain Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
Ed McBain
17,91 lei
Calatorul - John Twelve Hawks Urmatoarea carte recomandata din categoria Thriller / Suspans
John Twelve Hawks
56,99 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Thriller / SuspansCarti recomandate din categoria Thriller / Suspans