Miracolul din fiecare

Miracolul din fiecare - Ovidiu Harbada
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMiracolul din fiecare
Comanda acum "Miracolul din fiecare - Ovidiu Harbada" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Din moarte, omul trece in viata vesnica atunci cand simte si spune : "Te iubesc, Doamne!" Toate barierele trecutului se naruie atunci, omul se afla in pragul mantuirii, e aproape clipa intalnirii cu Vesnicia, de care i-a fost mereu dor in adancul sufletului, chiar din clipa in care a parasit-o. Nu a stiut de ce, nu a stiut nici macar de ce ii este dor. Acum sunt printre noi oameni care stiu, ar vrea sa o spuna tuturor, dar inteleg ca este misterul fiecarei fiinte create de Dumnezeu, o intelegere secreta intre Cel Prea Inalt si fiecare din copiii Lui. Ei incearca sa trezeasca dorinta de Cautare, sa arate ca si noi putem.

Dumnezeu nu ne paraseste Niciodata; El doar ne incearca, pentru ca noi sa redescoperim Credinta si, alaturi de stiinta, sa trecem pragul Mantuirii.

Din intunericul tot mai dens al istoriei, Omul se salveaza prin Lumina Creatiei pe care o regaseste in el.

Ca si acum aproape 2000 de ani, omul ese chmat din nou sa aleaga. In vremurile pe care le traim neutralitatea este culeasa. Nu mai putem fi neutri.

Fie viata noastra este ghidata de ganduri si sentimente precum: te domin, te urasc, te condamn, eu am dreptate, eu vreau, mi-e frica sa nu-mi pierd averea, viata, sanatatea si fac orice ca sa le pastrez, chiar daca trebuie sa calc in picioare viata altora, etc... Fie ne orientam existenta dupa ganduri forta precum: Te iubesc, Te iert, Te ajut, Doamne Tu ai Dreptate, Ajuta-ma sa fac voia Ta.

Noi traim in istorie, purtand mereu povara pacatelor, pana ajungem la Marele Prag, dincolo de care este doar Lumina.

Mantuitorul, dintr-o Iubire pe care multi nu intelegem inca, a venit sa ne arate, daca vrem, cum sa trecem Pragul, pasind in Lumina. Timpul aordat noua a expirat. Mantuitorul e martorul Alegerii noastre. Fie trecem in Lumina, ori ramanem in Moarte. Acum.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Miracolul din fiecare
Cartea Miracolul din fiecare in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Miracolul din fiecare - Ovidiu Harbada" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nodurile lunare. Compendiu de astrologie - Rodica Purniche Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Rodica Purniche
21,85 lei
Yoga pentru toti - Philippe De Meric Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Philippe De Meric
17,86 lei
Tarot si Kabbala - Samael Aun Weor Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Samael Aun Weor
33,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric