Miracole si minuni

Miracole si minuni - Francois Brune
Pret: 23,75 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMiracole si minuni
Comanda acum "Miracole si minuni - Francois Brune" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
In epoca noastra rationalista si tehnocrata, insasi ideea de miracol deranjeaza.Si totusi numeroase fapte extraordinare si inexplicabile continua sa fie observate de stiinta de azi.Stiinta a respins miraculosul in afara ratiunii fara totusi sa patrunda misterul lumii.In acest sens,notiunea de miracol nu poate tine de un concept stiintific.Nimeni nu cunoaste toate legile naturii si nimeni nu stie daca prin posibilitatile acestora o forta atotputernica nu poate interveni in mod cu totul natural.Francois Brune ne arata ca miracolele nu se limiteaza doar la vindecari considerate, din punct de vedere medical,imposibile sau inexplicabile.Exista si alte fenomene miraculoase la fel de tulburatoare si de semnificative.
Cartea extinde notiunea de miracol,deosebind-o de cea de minune,si pune in evidenta faptul ca Dumnezeu este prezent in lume si ca raspunde la chemarea noastra. Miracolele sunt aproape de noi,in noi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Miracole si minuni
Cartea Miracole si minuni in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Miracole si minuni - Francois Brune" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Summa theologica. Volumul I - Toma din Aquino Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Toma din Aquino
80,75 lei
Regele Iisus - Robert Graves Urmatoarea carte recomandata din categoria Religie
Robert Graves
18,15 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ReligieCarti recomandate din categoria Religie