Minciunile femeilor

Minciunile femeilor - Ludmila Ulitkaia
Pret: 19,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMinciunile femeilor
Comanda acum "Minciunile femeilor - Ludmila Ulitkaia" de pe libraria ishop la pretul de 19,80 lei
Descriere carte:
Sase istorii din care puteti afla adevarul despre minciunile femeilor, despre cat farmec, cat talent, cata creativitate, naivitate sau neobrazare se ascund dincolo de aceste minciuni... O scriere cuceritoare a uneia dintre cele mai ... importante prozatoare din literatura rusa contemporana.
Observatia criticului: Cea mai teribila poveste este ultima, a Jeniei, in care minciuna e mult mai bine ascunsa decat in celelalte. Sau poate atat de la vedere, ca n-o bagi in seama. Daca o descoperiti, e clar ca stiti cate ceva despre "arta de a trai".
Toate femeile sincere seamana intre ele, dar fiecare mincinoasa e mincinoasa in felul ei. O colectie extraordinara de povesti-minciuni, spuse cu talent si neobrazare, dar fara scop. Caci arta feminina de a minti e "arta pentru arta", e fictiune. Mincinoase pot fi toate, fetite sau femei mature, mame onorabile sau prostituate.

Ciudat insa, din fiecare poveste scornita iese la iveala si o viata cat se poate de reala, care-ti rupe inima si te face s-o indragesti pe mincinoasa. Jenia, femeia care migreaza de la o minciuna la alta legand povestile, nu stie sa minta, dar invata arta de a se lasa mintita, pe care femeile o folosesc indeobste cu barbatii.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Minciunile femeilor
Cartea Minciunile femeilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Minciunile femeilor - Ludmila Ulitkaia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Vladia Stapanirea de sine - Eugen Uricaru Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Eugen Uricaru
3,33 lei
Nuvele / Slavici  - Ioan Slavici Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
Ioan Slavici
15,68 lei
Stepa si alte povestiri - A. P. Cehov Urmatoarea carte recomandata din categoria Nuvele si povestiri
A. P. Cehov
18,52 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Nuvele si povestiriCarti recomandate din categoria Nuvele si povestiri