Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus

Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus - Christopher Moore
Pret: 40,80 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus
  • Autor: Christopher Moore
  • Editura: Polirom
  • Colectia: Biblioteca Polirom. Proza Xxi
  • Categoria: Satira si Umor
  • ISBN: 978-973-46-0803-4
  • An aparitie: 2008
  • Numar de pagini: 584
  • Format carte: 130 x 200 mm
Comanda acum "Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus - Christopher Moore" de pe libraria ishop la pretul de 40,80 lei
Descriere carte:
Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus este o privire absolut ireverentioasa, dar tandra si plina de umor, aruncata in culisele istoriei sacre. Nasterea lui Iisus a fost consemnata in Evanghelii, ca si invataturile, faptele si sacrificiul sau divin. Insa nimeni nu stie nimic despre copilaria Fiului Domnului ? nimeni in afara de prietenul sau, Biff. Inca din ziua in care Levi, fiul lui Alfeu, poreclit Biff, l-a intilnit pe Iosua din Nazaret, pe atunci in virsta de sase ani, surprinzindu-l pe cind invia o sopirla, cei doi au devenit nedespartiti. De aceea, ingerul Raziel l-a readus pe Biff la viata si l-a incuiat intr-o camera de hotel din Statele Unite ale Americii pentru a scrie o noua Evanghelie, povestea nestiuta de nimeni altcineva. Intre timp, Raziel comanda pizza, se uita la seriale siropoase si aspira sa devina Omul Paianjen. Si, la rindul ei, istoria lui Biff e intesata de minuni, calatorii cu totul neobisnuite, vindecari si invieri miraculoase, kung fu, demoni si tipe tari. Pericolul pindeste la tot pasul, caci, incapabil sa minta sau sa comita vreun act de violenta, Iosua isi face o multime de dusmani. Din fericire, Biff este un maestru al inselaciunii, petrecaret si cu limba ascutita, gata sa-si puna talentele in slujba amicului sau.

?Christopher Moore este un adevarat Maestru al Bizarului. In functie de perspectiva, romanele sale sint fie scandalos de originale, fie scandaloase in cel mai original mod cu putinta. In orice caz, Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus este o carte revoltator de amuzanta si surprinzator de tandra: trebuie mentionat ca autorul nu se incurca cu jumatati de masura. De-abia astept urmatorul lui roman.? (Peter Beagle)

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus
Cartea Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mielul: Evanghelia dupa Biff, tovarasul de joaca al lui Iisus - Christopher Moore" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ultimele Comedii - Tudor Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Tudor Popescu
9,00 lei
Confesiunile Unei Mame Lenese - Muffy Mead-Ferro Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Muffy Mead-Ferro
11,70 lei
Deranj la Casa Alba - Buckley Christopher Urmatoarea carte recomandata din categoria Satira si Umor
Buckley Christopher
26,10 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Satira si UmorCarti recomandate din categoria Satira si Umor