Micul dejun al campionilor

Micul dejun al campionilor - Kurt Vonnegut
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMicul dejun al campionilor
Comanda acum "Micul dejun al campionilor - Kurt Vonnegut" de pe libraria ishop la pretul de 25,60 lei
Descriere carte:
Batrinul scriitor de SF-uri necunoscute, Kilgore Trout, unul dintre personajele favorite ale lui Vonnegut si ?eminenta cenusie? a romanului Micul dejun al campionilor sau La revedere, trista zi de luni (1973), descopera ingrozit ca un vinzator de masini din Vestul Mijlociu, Dwayne Hoover, ia fictiunile sale drept realitate. Cuprins de dementa, acesta din urma incepe sa creada ca toti oamenii din jurul sau sint roboti inventati cu unicul scop de a-i sustine lui existenta, de a-l mira sau soca, de a scoate de la el mereu alte insiruiri de cuvinte sau reactii. In viziunea lui Hoover, el este singura fiinta de pe planeta care dispune de liber-arbitru, iar restul lumii pare o gluma proasta. Fireste, nu asta intentionase Kilgore Trout cu povestile lui trasnite, dar pentru Vonnegut acesta este pretextul pentru a explora propriile subiecte de interes ? de la razboi, sex, rasism si iubire la succes, politica si poluare (pe scurt, lucrurile care chiar conteaza) ? intr-o satira vicleana si periculos de amuzanta, care incearca sa ne aduca aminte ca sintem in stare sa vedem si adevarul.

?Micul dejun al campionilor este o carte fantastica: scoate la iveala ca pe banda toate nemultumirile legate de America si le face sa para proaspete, amuzante, socante, pline de ura sau adorabile.? ( The New York Times )
?Vonnegut este George Orwell , doctorul Caligari si Flash Gordon, amestecati laolalta intr-un singur scriitor ? un savant dement, caraghios, dar de o inalta tinuta etica.? ( Time )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Micul dejun al campionilor
Cartea Micul dejun al campionilor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Micul dejun al campionilor - Kurt Vonnegut" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestea tarfelor mele triste - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
33,24 lei
Generalul in labirintul sau - Gabriel Garcia Marquez Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Gabriel Garcia Marquez
0,00 lei
Recviem pentru Est - Andrei Makine Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Andrei Makine
25,60 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala