Metode de publicitate testate

Metode de publicitate testate - John Caples
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMetode de publicitate testate
Comanda acum "Metode de publicitate testate - John Caples" de pe libraria ishop la pretul de 51,30 lei
Descriere carte:
Iata "biblia" tehnicilor publicitare verificate, acum complet revizuita si actualizata pentru a reflecta piata competitiva din prezent!

Aceasta a cincea editie a cartii pastreaza claritatea, analiza impartiala, experienta testata de-a lungul timpului si ideile premiate, prezentate in editia originala, pe care insa le actualizeaza pana la momentul prezent. Prezinta tehnicile de vanzari verificate, care inlatura presupunerile din industria publicitatii, transformand-o intr-o adevarata stiinta cu rezultate sigure. De exemplu, veti invata cum sa:
* scrieti titluri de efect * cresteti puterea de vanzare a textului din reclama * scrieti un prim paragraf care sa il captiveze pe cititor * creati ilustratii si lay-out-uri care atrag atentia * realizati reclame mai mici care sa aiba rezultate mari * obtineti mai multe solicitari in urma reclamelor publicate * creati reclame care sa placa unei audiente de masa

Veti descoperi totodata o sectiune complet noua cu tehnici publicitare speciale destinate companiilor cu resurse limitate...secrete si tehnici practice despre testarea reclamelor ... precum si o multime de studii de caz actualizate si reclame premiate ale lui John Caples.

Aici gasiti tehnici de vanzari verificate, care inlatura presupunerile din industria publicitatii, transformand-o intr-o adevarata stiinta cu rezultate sigure. De la scrierea titlului pana la lansarea ofertei...de la descoperirea mesajului potrivit si pana la includerea lui in text...de la realizarea unui layout care vinde si pana la aplicarea tuturor testelor practice posibile. Caples va arata pas cu pas cum toate reclamele voastre se pot transforma in reclame de succes.

Veti invata de ce anumite reclame au succes, pe cand altele esueaza. Veti afla cum sa scrieti titluri care ii atrag pe cititori... cum sa alegeti ilustratii care sa va vanda produsul... si cum sa gasiti abordarea potrivita pentru publicul vostru tinta. in plus, aceasta "biblie" a publicitatii va mai arata:
* 3 metode prin care sa obtineti rezultate mari de la reclame mici * 35 formule verificate pentru a scrie titluri captivante si reclame pentru campaniile de direct mail. * 20 metode prin care sa cresteti puterea de vanzare a textului * 32 tehnici care vor determina mai multe solicitari din partea consumatorilor in urma reclamelor voastre * 17 metode prin care sa va testati si imbunatatiti reclamele * 3 secrete pentru a scrie texte entuziaste si de efect si nu numai atat!

Pornind de la notiunile elementare pentru realizarea reclamelor de succes si continuand cu metodele de imbunatatire ale reclamelor care nu au succes, aceasta carte de referinta insumeaza toate sfaturile verificate de care aveti nevoie. Acum a fost actualizata pentru mediile curente, problemele cu care se confrunta publicitatea in prezent, si pentru a vinde clientilor pretentiosi din ziua de azi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Metode de publicitate testate
Cartea Metode de publicitate testate in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Metode de publicitate testate - John Caples" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 10 secrete ale negociatorului eficient - Guy Cabana, Sylvie Massariol Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Guy Cabana, Sylvie Massariol
15,53 lei
Psihologia Persuasiunii - Robert B. Cialdini Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Robert B. Cialdini
37,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate