Mesaje de la apa si de la Univers

Mesaje de la apa si de la Univers - Masaru Emoto
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMesaje de la apa si de la Univers
Comanda acum "Mesaje de la apa si de la Univers - Masaru Emoto" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:

Numerosii ani petrecuti de Masaru Emoto in studierea puterii si potentialului apei i-au permis acestuia sa descopere proprietatile acesteia, rolul ei in crearea Universului si in aparitia vietii si motivele pentru care raportul perfect dintre iubire si recunostinta poate conduce la o noua era pe Pamant: a fericirii, bunastarii si pacii.

Aceasta carte revolutionara ne ofera dovezi care confirma faptul ca rugaciunile, bunavointa si cuvintele pozitive ne pot vindeca nu doar pe noi, ci si planeta pe care locuim. Prin povestirile sale fascinante si prin fotografiile care ne taie respiratia, Emoto ne reveleaza mesajele urgente ale apei si ne reaminteste ca esenta vietii (si propriul nostru potential) rezida in iubirea si recunostinta din inima noastra.

"Masaru Emoto ne conduce intr-o calatorie ce imbina sintoismul antic cu lumea microscopica a apei cristalizate, in incercarea de a intelege cum modifica vibratiile cuvintelor structura apei, dar si starea noastra de sanatate si experientele noastre de viata. Revelatiile personale ale doctorului Emoto ne ofera o perspectiva noua, originala, asupra folosirii constiente a cuvintelor si intentiilor noastre in scopul manifestarii realitatii pe care ne-o dorim." - Bruce H. Lipton, autorul bestsellerului Biologia credintei



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mesaje de la apa si de la Univers
Cartea Mesaje de la apa si de la Univers in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mesaje de la apa si de la Univers - Masaru Emoto" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Mobilis in mobile. Ghidul evolutiei spirituale - Contele Incappucciato Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Contele Incappucciato
12,16 lei
Para Bhakti. Suprema devotiune - Swami Vivekananda Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Swami Vivekananda
11,40 lei
Totul din Intreg - Catalin Manea Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Catalin Manea
23,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric