Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii

Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii - Richard Bartlett
Pret: 17,10 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMatricea Energetica. Stiinta si arta transformarii
Comanda acum "Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii - Richard Bartlett" de pe libraria ishop la pretul de 17,10 lei
Descriere carte:
Ghid practic pentru intelegerea energiei subtile si pentru arta schimbarilor radicale.

Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii descrie un proces de transformare usor de practicat si cu rezultate garantate, care insista asupra principiilor fundamentale ale fizicii cuantice. Aceasta carte capabila sa schimbe paradigma actual acceptata ii invata pe cititori cum sa capete acces la puterea lor creatoare, prin care isi vor putea schimba si vindeca viata. Dr. Richard Bartlett a descoperit ca ceea ce credea candva despre corpul uman nu reprezenta decat varful aisbergului. Vazand schimbarile uimitoare care se petreceau sub ochii sai si informandu-se in legatura cu transformarile invizibile care se pot produce la nivel cuantic, el a inteles ca trebuie sa transmita mai departe aceasta noua cunoastere.

In anul 1997, dr. Richard Bartlett a trait un eveniment care avea sa ii schimbe dramatic cursul vietii.

El a descoperit subit ca daca isi atinge usor clientii in timp ce se concentreaza puternic, starea lor fizica, mentala si spirituala se poate reechilibra spontan, iar tulburarile care i-au afectat ani la rand se pot vindeca fara sa lase nicio urma. Inca si mai uimitor este faptul ca el a descoperit ca le poate preda celorlalti oameni acest nou sistem terapeutic. La ora actuala, dr. Bartlett impartaseste acest fenomen cu milioane de cititori interesati sa isi descopere propria putere vindecatoare in aceasta epoca a declinului sistemului medical (care devine din ce in ce mai impersonal), prin aceasta carte, al carei potential este exploziv.

In lucrarea Matricea Energetica , dr. Richard Bartlett se inspira din extrem de popularele sale seminare si ne invata cum ne putem folosi la randul nostru de descoperirea sa. El ne descrie astfel un proces care imbina stiinta energiei subtile cu imaginatia noastra, generand rezultate cat se poate de concrete si usor de masurat. Prin folosirea fortelor cunoscute de fizica moderna, orice om poate capata acces la starea de sanatate pe care a simtit-o intr-un moment anterior, calatorind astfel in timp, reactivand aceasta stare in prezent si obtinand astfel rezultate uimitoare. Dr. Bartlett sustine cu argumente clare ca aceasta practica nu necesita niciun antrenament special, generand in schimb o transformare instantanee. Ea le sta la dispozitie tuturor celor care doresc sa o invete.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii
Cartea Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Matricea Energetica. Stiinta si arta transformarii - Richard Bartlett" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tainele Alchimiei (vol. I) - Fulcanelli Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Fulcanelli
19,71 lei
In zarea Nemuririi - Prentice Mulford Urmatoarea carte recomandata din categoria Astrologie/Esoteric
Prentice Mulford
19,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Astrologie/EsotericCarti recomandate din categoria Astrologie/Esoteric