Masinariile lui Leonardo

Masinariile lui Leonardo - Domenico Laurenza
Pret: 96,99 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMasinariile lui Leonardo
  • Autor: Domenico Laurenza
  • Editura: Rao
  • Colectia: Colectia de arta
  • Categoria: Arta
  • ISBN: 973-717-082-2
  • An aparitie: 2006
  • Numar de pagini: 240
  • Format carte: Ilustrat
Comanda acum "Masinariile lui Leonardo - Domenico Laurenza" de pe libraria ishop la pretul de 96,99 lei
Descriere carte:
Leonardo ascunde oare un secret? In realitate, ascunde multe, si nu e nevoie sa apelam la fantezie, ci e suficient sa cautam in paginile codexurile sale, in miile de desene de masinarii sau de componente ale acestora. Uneori e vorba de simple schite, adesea gresit intelese, considerate misterioase, interpretate in mod inexact sau catalogate ca fiind de-a dreptul indescifrabile. Mistere si secrete... toate dezvaluite in aceasta carte in realitate elaborarii lor ca proiecte, plasate intr-un context cu totul inedit. Pentru prima oara, munca a doi designeri pasionati de lumile virtuale ( si de Leonardo) a facut posibila reconstituirea tridimensionala prin grafica pe computer a unor masinarii carora Leonardo da Vinci le-a dedicat truda si geniul sau. Din descrierile si din desenele savantului, prin intermediul prelucrarii digitale, ies la iveala in desavarsirea si functionalitatea lor ambarcatiuni blindate, scripeti si masinarii destinate zborului, razboiului, muncii sau lucrarilor hidraulice. O operatiune de cercetare, dar si de montare si demontare mentala care a necesitat ani intregi de studii si de concentrare, facand accesibile, intr-o maniera fara precedent, inventii cunoscute, mai putin cunoscute sau de-a dreptul necunoscute, ascunse in desisul de semne si desene carora Leonardo le incredinta misiunea de a jalona momentele fundamentale ale propiilor mecanisme imaginative.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Masinariile lui Leonardo
Cartea Masinariile lui Leonardo in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Masinariile lui Leonardo - Domenico Laurenza" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Iasi. Orasul din inima - Liviu Rusu, Olga Rusu, Lucian Vasiliu, Iolanda Vasiliu Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
Liviu Rusu, Olga Rusu, Lucian Vasiliu...
0,00 lei
797907890890 - Urmatoarea carte recomandata din categoria Arta
44,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ArtaCarti recomandate din categoria Arta