Masa pisicii

Masa pisicii - Michael Ondaatje
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMasa pisicii
Comanda acum "Masa pisicii - Michael Ondaatje" de pe libraria ishop la pretul de 23,70 lei
Descriere carte:
Michael Ondaatje este cunsocut pretutindeni in lume datorita romanului Pacientul englez, o carte ecranizata in 1996, in regia lui Anthony Minghella, cu Ralph Fiennes si Kristin Scott Thomas in rolurile principale.   Masa pisicii (2011) e povestea calatoriei a trei baieti cu un pachebot, din Sri Lanka pina in Anglia, prin Marea Indiei, Canalul Suez si Marea Mediterana. Cei trei baieti, Michael (povestitorul), Cassius si Ramadhin, calatoresc fara parinti si sint lasati fiecare in grija unor rude sau cunoscuti; asa ajung sa se lase prada imaginatiei si sa se tina de tot felul de nazbitii, unele cu sfirsit dramatic. Povestea lumii plutitoare ce populeaza pachebotul Oronsay si a celor trei baieti este un triumf al fanteziei, al lumii ce se poate naste in golul dintre realitate si fictiune.  

"Romanul lui Ondaatje ne dezvaluie in acelasi timp povestea unei aventuri si o meditatie asupra puterii, a memoriei, a artei, a copilariei si a dragostei. Scriitura sa este atit de bine alcatuita, incit lectura lasa impresia unui joc in care, ori de cite ori ai intra, vei gasi de fiecare data ceva nou." ( The Evening Standard )  

" Masa pisicii merita toate laudele pentru frumusetea si poezia limbajului sau. In pagini cu un ritm netulburat, atent construite, romanul isi poarta grijuliu cititorul de la un capitol la altul; la sfirsit, ai impresia ca ai pierdut ceva nedefinit, ca ai fi vrut ca aventura sa continue." ( Sunday Telegraph )  

"Un roman cum nu se poate mai echilibrat, care penduleaza gratios intre lumea magica a inocentei si melancolia experientei." ( The Economist )

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Masa pisicii
Cartea Masa pisicii in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Masa pisicii - Michael Ondaatje" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Povestea Regelui Straveziu - Rosa Montero Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Rosa Montero
26,59 lei
Ceaunul - Kiyoko Murata Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Kiyoko Murata
0,00 lei
Bunurile vietii - Guimard Paul Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura universala
Guimard Paul
0,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura universalaCarti recomandate din categoria Literatura universala