Martor la apocalipsa. Jurnalul catastrofei din Japonia

Martor la apocalipsa. Jurnalul catastrofei din Japonia - Magda Crisan, Vlad Ilina
Pret: 14,25 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMartor la apocalipsa. Jurnalul catastrofei din Japonia
Comanda acum "Martor la apocalipsa. Jurnalul catastrofei din Japonia - Magda Crisan, Vlad Ilina" de pe libraria ishop la pretul de 14,25 lei
Descriere carte:
Cartea incearca sa surprinda si sa detalieze desfasurarea evenimentelor tragice care au lovit Japonia, si prin efectele generate intreaga lume, dupa data de 11 martie 2011, atunci cand un cutremur extrem de puternic s-a produs in largul coastelor vestice ale arhipelagului nipon.

Desfasurarea evenimentelor este privita prin ochii a doi jurnalisti ai "Adevarul" - unul care a urmarit subiectul, minut cu minut, din redactia de la Bucuresti a cotidianului si al doilea care a trait, timp de cateva zile, la fata locului, in Japonia, momentele care au urmat tragediei de la 11 martie.

Pe langa rolul de radiografie a unei suite de evenimente tragice, cartea poate fi privita si ca un jurnal de calatorie in mijlocul unei lumi lovite de o catastrofa.

Pe langa relatarile inedite despre civilizatia si modul de viata al japonezilor, cartea contine si zeci de imagini zguduitoare care prezinta, mai presus de cuvinte, adevaratele dimensiuni ale catastrofei produse de cutremur si de tsunami.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Martor la apocalipsa. Jurnalul catastrofei din Japonia
Cartea Martor la apocalipsa. Jurnalul catastrofei din Japonia in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Martor la apocalipsa. Jurnalul catastrofei din Japonia - Magda Crisan, Vlad Ilina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Libertatea urii - Cristian Tudor Popescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Publicistica / Interviuri
Cristian Tudor Popescu
18,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Publicistica / InterviuriCarti recomandate din categoria Publicistica / Interviuri