Marketingul local

Marketingul local - Brigitte Arivis
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarketingul local
Comanda acum "Marketingul local - Brigitte Arivis" de pe libraria ishop la pretul de 23,65 lei
Descriere carte:
Doriti sa cresteti notorietatea produselor sau prestarilor dumneavoastra de servicii in regiunea dumneavoastra si sa realizati o fidelizare durabila a clientelei? Aceasta carte va introduce in ?filozofia? activitatilor de marketing la nivel regional.Marketingul local prezinta esenta planificarii marketingului si a cercetarii de piata din perspectiva domeniului local, iar in particular se refera la elementele mixului de marketing. Accentul este pus pe comunicarea din marketingul ?outdoor? si din PR. Numeroasele exemple aplicative furnizeaza idei si sunt utile pentru transpunerea lor in practica.Cartea se adreseaza proprietarilor de intreprinderi mici si mijlocii, angajatilor din departamentele de marketing ale unor companii cu filiale regionale, agentilor, liber-profesionistilor, celor care vor sa-si intemeieze o afacere, celor interesati de perfectionarea profesionala, precum si studentilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marketingul local
Cartea Marketingul local in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marketingul local - Brigitte Arivis" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Stiinta Influentarii - Kevin Hogan Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Kevin Hogan
22,00 lei
Raspunsul lor... Da! - Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Roger Fisher, William Ury, Bruce Patton
20,90 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate