Marketing direct pe intelesul tuturor

Marketing direct 
pe intelesul tuturor - Drayton Bird
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarketing direct 
pe intelesul tuturor
Comanda acum "Marketing direct 
pe intelesul tuturor - Drayton Bird" de pe libraria ishop la pretul de 68,40 lei
Descriere carte:
Scrisa in 1982, Marketing direct pe intelesul tuturor a ajuns in prezent la a cincea editie si a fost tradusa in 14 limbi.

Pentru multi ani, Marketing direct pe intelesul tuturor s-a bucurat de o reputatie de neegalat, fiind cartea autoritara, iar mai tarziu un mini-institut. Cartea a fost publicata pentru prima oara in anul 1982. Editia de fata include recomandari detaliate despre utilizarea internetului ca instrument al marketingului direct.

In stilul sau caracteristic, Drayton Bird ofera un ghid practic, dar in acelasi timp relaxant, despre complexitatea marketingului direct.

Marketingul direct pe intelesul tuturor este ambalat impreuna cu studii de caz internationale care exemplifica modul in care companii din intreaga lume au implementat ideile autorului si acopera o gama vasta de strategii necesare pentru o campanie de succes. Printre subiectele acoperite se numara: * rolul departamentului de marketing; * cum sa cstigi si sa pastrezi clientii; * cum sa iti atingi obiectivele si sa evaluezi rezultatele; * ce ar trebui sa vinzi; * cum sa pozitionezi produsele mai eficient; * cum sa iti alegi agentia si cum sa te descurci pe cont propriu; * internetul noul instrument al marketingului direct.

Marketing direct pe intelesul tuturor este fara discutie o lectura obligatorie pentru toti cei care lucreaza in vnzari si publicitate, dar si pentru studentii la marketing.

Drayton Bird stie mai multe despre marketingul direct dect oricine altcineva in lume. Cartea lui pe aceasta tema este aur curat. Cititi-o si recititi-o. Contine cunostinte pe care le acumulezi intr-o viata intreaga.
David Ogilvy

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marketing direct 
pe intelesul tuturor
Cartea Marketing direct 
pe intelesul tuturor in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marketing direct pe intelesul tuturor - Drayton Bird" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Speranta Nu E O Strategie - Rick Page Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Rick Page
19,00 lei
Hei, Whipple, incearca asta! - Luke Sullivan Urmatoarea carte recomandata din categoria Marketing / Publicitate
Luke Sullivan
65,55 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Marketing / PublicitateCarti recomandate din categoria Marketing / Publicitate