Marie

Marie - Novac Fevronia
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarie
Comanda acum "Marie - Novac Fevronia" de pe libraria ishop la pretul de 7,00 lei
Descriere carte:
Portret

Acest portret este scris de un admirator.
Copiii se invita unii pe altii la joaca astfel:,,Vrei sa ne jucam de-a...?'' Ei au stiinta strategiilor: a fi cu totul daruiti jocului acceptand in acelasi timp ca-i vorba doar de joaca.
Fevronia Novac este singura tanara scriitoare fericita pe care o cunosc. Singura ale carei poeme vorbesc (mai ales) despre liniste si despre bucurie. Iar aceasta extrema performanta nu poate fi atinsa decat detinand stiinta strategiilor. A scrie de-a viata. Si a trai de-a poemele. (Cei care-si traiesc poemele si-si scriu viata sunt - de fapt - atat de multi, pentru ca nefericirea si tristetea exista printre noi in cantitati incomasurabile.)
Fevronia este insa cu un picior in rai. Iar cu degetul mare de la celalalt incearca, din cand in cand, delicat, groapa. Ca sa vada daca nu cumva ,,apa'' e prea fierbinte sau daca nu s-a racit deja. Din aceste motive sunt un admirator al Fevroniei Novac si (sper sa-i fiu) un prieten.
Cristian Popescu

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marie
Cartea Marie in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marie - Novac Fevronia" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Opere. Vol. I. Destinul Lui Popescu - Pora Mircea Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Pora Mircea
14,00 lei
Valtoarea Neagra. Gombrowicz, Lumea, Literatura - Markowski Michal Pawel Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
Markowski Michal Pawel
13,00 lei
Monologul Polifonic - N.steinhardt Urmatoarea carte recomandata din categoria Nefiltrate
N.steinhardt
14,17 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
NefiltrateCarti recomandate din categoria Nefiltrate