Mari ganditori politici / editie necartonata

Mari ganditori politici / editie necartonata - David Boucher, Paul Kelly
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMari ganditori politici / editie necartonata
Comanda acum "Mari ganditori politici / editie necartonata - David Boucher, Paul Kelly" de pe libraria ishop la pretul de 56,90 lei
Descriere carte:
Mari ganditori politici ofera o perspectiva cuprinzatoare si riguroasa asupra evolutiei gandirii politice occidentale. Antologia, la care au contribuit numerosi cercetatori de renume international, merge pe drumul unui canon al marilor ganditori politici, incepand cu Socrate si sofistii si ajungand pana la filosofi contemporani ca Habermas si Foucault.

Fiecare capitol se deschide cu un scurt text introductiv, o schita biografica si o lista a textelor si ideilor esentiale ale ganditorului in cauza. Uremeaza apoi o examinare critica a celor mai insemnate texte ale acestuia, precum si o cartografiere a dezbaterilor contemporane din jurul lui.

Impresionanta prin anvergura, profunzimea si claritatea textelor de exegeza, antologia de fata constituie, cu siguranta, una dintre cele mai bune resurse la indemana celor care se ocupa cu studiul politicii, fie ei studenti, profesori sau cercetatori.

David Boucher este profesor asociat de studii europene la Universitatea Cardiff, precum si director al Centrului Collingwood and British Idealism din cadrul aceleasi institutii.

Paul Kelly este profesor de teorii politice la prestigioasa London School of Economics

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mari ganditori politici / editie necartonata
Cartea Mari ganditori politici / editie necartonata in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mari ganditori politici / editie necartonata - David Boucher, Paul Kelly" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Constiinta Conservatoare - Paul Stewart, Chriss Riddell Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Paul Stewart, Chriss Riddell
24,50 lei
Domnul Ambasador - Erico Verissimo Urmatoarea carte recomandata din categoria Politica
Erico Verissimo
33,14 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
PoliticaCarti recomandate din categoria Politica