Marele magician (Vol.1 din seria Mozart)

Marele magician (Vol.1 din seria Mozart) - Christian Jacq
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarele magician (Vol.1 din seria Mozart)
Comanda acum "Marele magician (Vol.1 din seria Mozart) - Christian Jacq" de pe libraria ishop la pretul de 23,74 lei
Descriere carte:
In aceasta noua serie romanesca in patru volume, Christian Jacq descrie legaturile secrete dintre Mozart si francmasonerie, oferindu-ne posibilitatea de a fi martorii aventurii spirituale si ai vietii secrete a unuia dintre cele mai mari genii ale omenirii. Compune aproape fara pauza si a sustinut deja concerte in marile orase ale lumii, castigandu-si renumele de... copil-minune. Da, este doar un copil si nu are mai mult de sapte ani. Dar nici la Praga, nici la Viena, nici la Frankfurt nu trece neobservat. Toti il stiu si il aplauda pe micul Mozart. Dar el se simte cel mai apreciat cand e in Ra?cken, un regat imaginar, pe care, in gandurile lui, il conduce cu intelepciunea unui om mare. Ce nu stie inca e ca undeva, tocmai in Egipt, cativa calugari vad in el mai mult decat un rege: un Mare Magician, care, prin opera lui, va salva intreaga omenire de la haos. Cel care trebuie sa-l protejeze pe micul compozitor si sa-l initieze in tainele lui Isis este Thamos, un calugar care va parasi Egiptul pentru a deveni... si un locuitor din Ra?cken?

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marele magician (Vol.1 din seria Mozart)
Cartea Marele magician (Vol.1 din seria Mozart) in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marele magician (Vol.1 din seria Mozart) - Christian Jacq" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Faraonul (vol. I+ii)  - PRUS Boleslaw Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
PRUS Boleslaw
31,41 lei
Scoala gladiatorilor - Wolfram zu Mondfeld, Barbara zu Wertheim Urmatoarea carte recomandata din categoria Roman istoric
Wolfram zu Mondfeld, Barbara zu Wertheim
33,24 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Roman istoricCarti recomandate din categoria Roman istoric