Marele atlas ilustrat al corpului uman

Marele atlas ilustrat al corpului uman -
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMarele atlas ilustrat al corpului uman
  • Autor:
  • Editura: Litera International
  • Colectia:
  • Categoria: Atlase / Enciclopedii
  • ISBN: 978-973-675-614-6
  • An aparitie: 2010
  • Numar de pagini: 288
  • Format carte: 275 x 345 mm - Coperta: cartonata, cu supracoperta
Comanda acum "Marele atlas ilustrat al corpului uman - " de pe libraria ishop la pretul de 141,55 lei
Descriere carte:
Marele atlas ilustrat al corpului uman este o lucrare de referinta indispensabila pentru familie, care contribuie la intelegerea modului in care corpul este alcatuit si functioneaza. Folosind sute de ilustratii si diagrame realizate special, alaturi de imagini uimitoare preluate cu tehnologie microsocpica de ultima ora, aceasta lucrare analizeaza corpul sanatos si atinge cele mai importante boli si afectiuni, optiuni de tratament si subiecte cum ar fi cercetarea celulelor stem, afectiuni digestive si transplantul de organe. Acest volum impresionant incepe cu o privire asupra tehnologiilor care le permit medicilor si cercetatorilor sa vada si sa lucreze in interiorul corpului viu. Sectiunea urmatoare prezinta principiile de baza, cum ar fi capitole despre celule si tesuturi, ADN si informatii generale despre genetica si boli infectioase. Urmeaza capitolele dedicate sistemelor principale ale corpului si problemelor de sanatate aferente. In toata lucrarea, explicatiile clare descriu procesele fiziologice, de la respiratie si pomparea ritmica a inimii, pana la coordonarea complexa, la secunda, a sistemelor nervos si endocrin. Alte sectiuni prezinta pielea umana, muschii si oasele, sistemul urinar, sistemul imunitar si organele de reproducere. Aceasta bogatie de informatii este reliefata de cele peste 700 de fotografii si ilustratii minunate ale sistemelor corpului si elementelor acestora.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Marele atlas ilustrat al corpului uman
Cartea Marele atlas ilustrat al corpului uman in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Marele atlas ilustrat al corpului uman - " sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Atlas Rutier - Europa 2010 - DE AGOSTINI Istituto Geografico Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
DE AGOSTINI Istituto Geografico
66,41 lei
Mistere ale istoriei - *** Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
***
55,10 lei
Tinuturi Polare - Margaret Hynes Urmatoarea carte recomandata din categoria Atlase / Enciclopedii
Margaret Hynes
15,11 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Atlase / EnciclopediiCarti recomandate din categoria Atlase / Enciclopedii