Mara

Mara  - Ioan Slavici
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMara
Comanda acum "Mara  - Ioan Slavici" de pe libraria ishop la pretul de 15,68 lei
Descriere carte:
Persida se ridica cuprinsa de spaima din culcusul ei, iar moasa alerga la Mara s-o linisteasca.
- Nu pot sa ma duc, grai Natl asezat si hotarat. Cand m-am dus, o stiam sanatoasa si vrednica, si m-am dus ca s-o scap de un nemernic ca mine, care numai rau i-a facut si nici un bine nu poate sa-i faca; in starea in care ea se afla acum, nici cel mai nemernic barbat nu poate sa-si paraseasca sotia.
- Ii multumesc lui Dumnezeu c-o scap si asa din ghearele tale! striga Mara. Tu, barbatul ei?! Ea, tie sotie?! Calau i-ai fost! Iata ce-ai facut din ea!
- Rabda, Natl draga - striga Persida - rabda-le toate de la mama, ca mi-e mama si e buna mama. Da, mama, mi-e barbat si-i sunt sotie dupa lege, in fata lui Dumnezeu, ca sa ne ajutam la nevoie unul pe altul, eu pe el - el pe mine. Mara isi puse manile in cap: ii venea sa-si smulga perii din cap, sa-si rupa hainele de pe trup, sa se dea cu capul de perete.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mara
Cartea Mara  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mara - Ioan Slavici" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Viata la tara. Tanase Scatiu. In razboi - Duiliu Zamfirescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Duiliu Zamfirescu
13,20 lei
In intimitatea secolului 19 (necartonata) - Parvulescu Ioana Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Parvulescu Ioana
26,10 lei
Opere II. Gara de Est. Intilnirea - Gabriela Adamesteanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Literatura romana
Gabriela Adamesteanu
55,05 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Literatura romanaCarti recomandate din categoria Literatura romana