Manualul agentului de asigurari

Manualul agentului de asigurari - Dumitru G. Badea
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManualul agentului de asigurari
Comanda acum "Manualul agentului de asigurari - Dumitru G. Badea" de pe libraria ishop la pretul de 23,75 lei
Descriere carte:
Cel mai amplu proiect de formare in asigurari a devenit realitate dupa ce Institutul de Asigurari a reusit impreuna cu sase companii de asigurari (ALLIANZ - TIRIAC SA, ASIBAN SA, AVIVA SA, ING SA, OMNIASIG SA si OMNIASIG Asigurari de Viata), sa constituie un consortiu in numele caruia Institutul de Asigurari si Allianz-Tiriac au semnat contractul de realizare a primului parteneriat public-privat cu DEG-Germania. In cadrul acestui proiect, au fost abordate trei programe educationale pentru formarea profesionala de: actuari, traineri in asigurari si agenti de asigurare. In cadrul celui de-al treilea program, urmeaza sa se realizeze formarea a 2.000 de agenti de asigurari, apartinand companiilor membre ale consortiului sus-mentionat, dupa un concept unitar si o curricula aprobate de consortiu, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor si DEG-Germania. Asa s-a nascut si aceasta carte, care in prima etapa va fi folosita de cei 2.000 de agenti de asigurare ce vor urma cursurile de pregatire aferente programului susmentionat. Aceasta carte reprezinta un bun suport tehnic pentru toti doritorii, aspiranti, debutanti si mai consacrati in domeniul asigurarilor, dar se adreseaza in primul rand agentilor de vanzari in asigurari, si anume aceia care au optat pentru succes in aceasta cariera. Pentru acestia, autorii prezinta in paginile cartii principii, sisteme, procese, tehnici si instrumente care sa-i ajute pe toti cei care o vor citi sa devina profesionisti si sa rezolve mai usor problemele de zi cu zi in practica asigurarilor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manualul agentului de asigurari
Cartea Manualul agentului de asigurari in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manualul agentului de asigurari - Dumitru G. Badea" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Insurance & Reinsurance - Dumitru G. Badea Urmatoarea carte recomandata din categoria Asigurari
Dumitru G. Badea
26,60 lei
Asigurari de bunuri si persoane. Aspecte teoretice. Aplicatii practice - Felicia Alexandru , Daniel Armeanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Asigurari
Felicia Alexandru , Daniel Armeanu
28,50 lei
Controlul in asigurari - Bogdan Manole Decebal Urmatoarea carte recomandata din categoria Asigurari
Bogdan Manole Decebal
13,46 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
AsigurariCarti recomandate din categoria Asigurari