Manager la Minut

Manager la Minut - Ken Blanchard, Spencer Johnson
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManager la Minut
Comanda acum "Manager la Minut - Ken Blanchard, Spencer Johnson" de pe libraria ishop la pretul de 12,00 lei
Descriere carte:

"Simbolul Managerului la Minut" - un minut afisat pe cadranul unui ceas electronic modern - are scopul de a ne aminti fiecaruia dintre noi sa rupem zilnic un minut din timpul nostru pentru a privi chipurile celor pe care i conducem. Si sa ntelegem ca ei sunt resursele noastre cele mai importante.

Dr. Kenneth Blanchard si Dr. Spencer Johnson: Aceasta scurta istorisire se ntemeiaza n mare parte pe ceea ce am aflat din studiile noastre de medicina si de stiinte ale comportamentului despre modul n care oamenii pot lucra cel mai bine unii cu ceilalti. Cnd spunem "cel mai bine", ne referim la modul n care oamenii dau rezultate optime, au o atitudine pozitiva fata de ei nsisi, fata de locul de munca si fata de ceilalti oameni cu care lucreaza. Manager la Minut este o alegorie care mpleteste ceea ce ne-au nvatat altii mai experimentati ca noi si propria noastra experienta. Recunoastem importanta acestor surse de ntelepciune. Mai stim si ca oamenii cu care dumneavoastra lucrati ca manager va vor privi ca pe propria lor sursa de ntelepciune. De aceea avem convingerea ca veti culege cunostintele practice din aceasta carte si le veti aplica n activitatea dumneavoastra de zi cu zi. Caci, asa cum ne sfatuia nteleptul Confucius: "Esenta cunoasterii este ca, avnd-o, sa o si aplicam." Speram sa aveti placerea de a aplica ceea ce nvatati din Manager la Minut si, n consecinta, dumneavoastra si cei cu care lucrati sa va bucurati de o viata mai buna, mai fericita si mai productiva.

Dr. Kenneth Blanchard, Presedinte al Blanchard Training and Development, Inc. (BTD), este un scriitor de renume international, pedagog si consultant/formator. Este coautor al celei mai raspndite si de succes lucrari despre comportamentul de conducere si organizare, Management of Organization Behavoir: Utilizing Human Resources (Managementul comportamentului de organizare: Folosirea resurselor umane), care se afla la a parta editie si care a fost tradusa n numeroase limbi. Dr. Blanchard si-a obtinut licenta n Stiinte ale guvernarii si Filozofie la Cornell University, n Sociologie si Counselling la Colgate University si doctoratul n Administratie si Management la Cornell. n prezent, lucreaza ca profesor si preda Comportamentul de conducere si organizare la Universitatea din Massachussetts, Amherst. Este membru al National Training Laboratories (NTL). Dr. Blanchard a consiliat mai multe coraporatii si agentii de prestigiu cum ar fi Chevron, Lockheed, AT&T, Holiday Inns, Young Presidents? Organization (YPO), Fortele Armate ale SUA si UNESCO. Abordarea Hersey/Blanchard Situational Leadership a managementului a fost inclusa n programele de pregatire si dezvoltare ale Mobil Oil, Caterpillar, Union 76, IBM, Xerox, The Southland Corporation si ale altor companii antreprenoriale aflate n extindere.

Dr. Spencer Jonson este Presedinte al Candle Communications Corporation, autor prolific, publicist, lector si consultant n comunicatii. A scris mai multe carti de medicina si psihologie. Dr. Johnson si-a obtinut licenta n psihologie la University of Southern California, doctoratul n medicina la Royal College of Surgeons din Irlanda si a fost angajat la Harvard Medical School si Clinica Mayo. A fost Director Medical pentru Comunicare la Medtronic, firma ce a fost unul dintre primii producatori ai dispozitivelor cardiace pacemakers si a fost, deasemenea, membru n echipa de experti a Institutului pentru Stiinte Interdisciplinare din Minneapolis. A fost consultant pe probleme de comunicare la Center for the Study of Person, Human Dimensions in Medicine Program si la Office of Continuing Education de pe lnga School of Medicine, University of California din La Jolla, California.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Manager la Minut
Cartea Manager la Minut in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Manager la Minut - Ken Blanchard, Spencer Johnson" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Totul depinde de tine! - Thomas B. Smith Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Thomas B. Smith
28,50 lei
Forta mintii. Cum sa ramai tanar si sa te bucuri de viata - Dr Olivier de la Ladoucette Urmatoarea carte recomandata din categoria Psihologie motivationala
Dr Olivier de la Ladoucette
31,25 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Psihologie motivationalaCarti recomandate din categoria Psihologie motivationala