Managementul proiectelor-glosar, editia I

Managementul proiectelor-glosar, editia I - Asociatia Project Management Romania
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul proiectelor-glosar, editia I
Comanda acum "Managementul proiectelor-glosar, editia I - Asociatia Project Management Romania" de pe libraria ishop la pretul de 15,20 lei
Descriere carte:
Lucrarea Managementul proiectelor - Glosar a rezultat in urma elaborarii primului standard roman de managementul proiectelor SR 13465:2002 Cerinte pentru certificarea personalului in managementul proiectelor si programelor, standard adoptat de Asociatia de Standardizare din Romania in anul 2002. Asociatia Project Management Romania, elaboratorul standardului a utilizat International Competence Baseline - ICB, standardul Asociatiei Internationale pentru Managementul Proiectelor - IPMA. O dificultate majora in elaborarea standardului a constituit-o identificarea termenilor din limba romana care sa corespunda cel mai bine termenilor de specialitate din ICB. Desi activitatea in proiecte are o veche traditie in Romania, managementul proiectelor a fost si este inca tributar, de cele multe ori, abordarii clasice, axata exclusiv pe planificare-control si cu diferentieri semnificative, inclusiv terminologice, in raport de domeniul de implementare. Abordarile moderne extind conceptul de management al proiectelor si militeaza pentru constituirea unui corp unitar de cunostinte de specialitate in managementul proiectelor, facand astfel posibila utilizarea unui limbaj de specialitate, independent de domeniul de aplicare. In procesul elaborarii standardului au fost inventariati peste 400 termeni de specialitate, carora le-au fost asociati termeni in limba romana. Adunarea generala a membrilor Asociatiei Project Management Romania din februarie 2002 a validat rezultatele obtinute in procesul elaborarii standardului si a aprobat initiativa elaborarii unui glosar cu termeni de managementul proiectelor.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul proiectelor-glosar, editia I
Cartea Managementul proiectelor-glosar, editia I in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul proiectelor-glosar, editia I - Asociatia Project Management Romania" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Tehnica organizarii timpului - Julie Morgenstern Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Julie Morgenstern
18,05 lei
Triburi - Seth Godin Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Seth Godin
27,55 lei
Management comparat, editia a III-a - Ovidiu Nicolescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ovidiu Nicolescu
38,00 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management