Managementul Serviciilor Publice Locale

Managementul Serviciilor Publice Locale - Iordan Nicola
Pret: 16,35 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul Serviciilor Publice Locale
Comanda acum "Managementul Serviciilor Publice Locale - Iordan Nicola" de pe libraria ishop la pretul de 16,35 lei
Descriere carte:
Pentru ca organizatiile publice si colectivitatile locale sa-si utilizeze cat mai eficient resursele materiale, umane, institutionale si financiare, este necesar sa abordeze un sistem de conducere si organizare a carui viabilitate este unanim recunoscuta - managementul practicat in organizatiile de tip privat.
Bineinteles, aceasta abordare va tine seama de particularitatile sectorului public: satisfacerea interesului general, activitatea non-profit, influenta puternica a factorului politic etc.
Pe langa aceste considerente de ordin intern ale organizatilor, procesul este impus si de contextul perioadei de tranzitie pe care o parcurge Romania, caracterizat de fenomenele descentralizarii, restructurarii si privatizarii desfasurate in scopul crearii unor piete din ce in ce mai libere si mai competitive.
Cartea urmareste doua directii: pe de o parte, elementele componente ale sistemului administrativ, notiunea de serviciu public etc. si pe de alta parte functiile managementului aplicate serviciilor publice (previziunea, organizarea, conducere, antrenarea si controlul). Promovarea managementului public este necesara in toate structurile organizatorice ale administratiei publice, ceea ce presupune ca accentul sa cada pe factorul uman, pe calitatea acestuia. De aceea, in carte se pune accentul si pe managementul resurselor umane.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul Serviciilor Publice Locale
Cartea Managementul Serviciilor Publice Locale in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul Serviciilor Publice Locale - Iordan Nicola" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Nu boss, ci lider Cum sa conduci pe drumul spre succes -  John Adair , Peter Reed Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
John Adair , Peter Reed
14,25 lei
Economia, firma si managementul bazate pe cunostinte - Ovidiu Nicolescu , Luminita Nicolescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Ovidiu Nicolescu , Luminita Nicolescu
37,05 lei
Cum sa reducem stresul - Tim Hindle Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Tim Hindle
18,59 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management