Managementul Modern Intre Autoritate si Influenta

Managementul Modern Intre Autoritate si Influenta - Dimitrescu Mihaela
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roManagementul Modern Intre Autoritate si Influenta
Comanda acum "Managementul Modern Intre Autoritate si Influenta - Dimitrescu Mihaela" de pe libraria ishop la pretul de 17,90 lei
Descriere carte:

În jurul nostru întâlnim nenumarate exemple care ne fac sa ne punem întrebarea: Ce este mai bine sa utilizam: autoritatea sau influenta manageriala pentru a ne atinge scopurile?

Prezenta lucrare încearca sa contureze aspectele cele mai importante care pot duce la o influentare pozitiva a mediului în care ne desfasuram activitatea, prin intermediul cultivarii si valorificarii resurselor umane.

Informatiile cuprinse în paginile acestei carti sunt aplicabile tuturor domeniilor de activitate, de la cel economic si social pâna la cel politic si mai ales cel administrativ, peste tot unde relatiile interumane conditioneaza succesul si progresul activitatii.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Managementul Modern Intre Autoritate si Influenta
Cartea Managementul Modern Intre Autoritate si Influenta in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Managementul Modern Intre Autoritate si Influenta - Dimitrescu Mihaela" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Cele 3 calitati ale unui lider de succes - Travis Bradberry Urmatoarea carte recomandata din categoria Management
Travis Bradberry
19,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
ManagementCarti recomandate din categoria Management