Mafia S.a.

Mafia S.a. - Balsamo William, CARPOZI Jr. George
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roMafia S.a.
Comanda acum "Mafia S.a. - Balsamo William, CARPOZI Jr. George" de pe libraria ishop la pretul de 22,41 lei
Descriere carte:
William Balsamo, nepotul cel mare al primului Nas, Don Giuseppe “Batista” Balsamo, si George Carpozi Jr. destainuie inceputurile salbatice ale Mafiei, ca un grup de emigranti italieni – numiti “Mana Neagra” – ce au preluat controlul cheiurilor newyorkeze de la gangsterii irlandezi – “Mana Alba” – dezvoltandu-se apoi tot mai mult. Autorii traseaza parcursul devenirii “Mainii Negre” catre o organizatie ale carei influente insidioase au patruns in intreaga tara si chiar in randul administratiei prezidentiale. Mafia S.A. investigheaza modul in care au urcat si au decazut liderii notorii ai Mafiei: Al Capone, Charles “Lucky” Luciano, Vito Genovese, Frank Costello, Albert Anastasia, Joe Bonanno. Si merge pana dincolo de ancheta lui Rudolph Giuliani vizand afacerile Mafiei – vezi Filiera Pizza si procesele respective – pentru a arata cu claritate gradul de implicare si control al Mafiei in viata americana de zi cu zi. Bazata pe informatii inaccesibile pana acum si pe mai mult de douazeci de ani de cercetari, Mafia S.A. dezvaluie pentru prima oara toate faptele reprobabile ale evolutiei sangeroase a Mafiei, de la o gasca de ucigasi de rand la rafinata, elevata si bine organizata “corporatie” de azi.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Mafia S.a.
Cartea Mafia S.a. in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Mafia S.a. - Balsamo William, CARPOZI Jr. George" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Sefi de stat si de guvern ai Romaniei (1859-2003) - Nicolae C. Nicolescu Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Nicolae C. Nicolescu
22,78 lei
Istorie romana - M.le Glay, Y. Le Bohec Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
M.le Glay, Y. Le Bohec
42,75 lei
Tezaurul de la Siania - Dumitru Manolache Urmatoarea carte recomandata din categoria Istorie
Dumitru Manolache
25,65 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
IstorieCarti recomandate din categoria Istorie