Literatura Romana in analize si sinteze

Literatura Romana in analize si sinteze - Alexandrescu Emil
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLiteratura Romana in analize si sinteze
Comanda acum "Literatura Romana in analize si sinteze - Alexandrescu Emil" de pe libraria ishop la pretul de 24,00 lei
Descriere carte:
Cartea ofera elevilor, studentilor, profesorilor si specialistilor un instrument de formare intelectuala modern, creativ, analitic si sintetic, adaptat la noile programe scolare si mai ales la probleme societatii contemporane. Cartea este realizata la interferenta a patru axiologii: creativa, estetica, ortodoxa si de specific national, formand criteriile obiective de apreciere ale operei literare. Lucrarea este realizata intr-un limbaj accessibil, clar si obiectiv. Ofera cititorului posibilitatea aprecierii valorilor din mai multe unghiuri avand ca scop formarea unui mod propriu de intelegere si apreciere. Autorul construieste o imagine cuprinzatoare a fenomenului literar si artistic, a modelelor umane, a circulatiei ideilor filosofice, estetice, religioase.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Literatura Romana in analize si sinteze
Cartea Literatura Romana in analize si sinteze in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Literatura Romana in analize si sinteze - Alexandrescu Emil" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Ne jucam, recitam, alfabetul invatam - Maria Voicu Maricica Dascalasu Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba romana
Maria Voicu Maricica Dascalasu
9,32 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba romanaCarti recomandate din categoria Limba romana