Limba romana 1800 de teste si rezolvarile lor

Limba romana 1800 de teste si rezolvarile lor  - Silviu Constantinescu
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimba romana 1800 de teste si rezolvarile lor
Comanda acum "Limba romana 1800 de teste si rezolvarile lor  - Silviu Constantinescu" de pe libraria ishop la pretul de 11,40 lei
Descriere carte:
Lucrarea de fata este conceputa ca un instrument de lucru teoretic, dar mai ales practic, pus la dispozitia elevului din ciclul gimnazial care se pregatesc pentru testarea nationala, a celor din ciclul liceal, precum si a viitorilor candidati la examenul de admitere in invatamantul superior. Intr-o forma sistematizata, usor de parcurs si de retinut, autorul propune o trecere in revista a problemelor disciplinei, organizate in patru mari parti: intai un amplu Chestionar, urmat de doua capitole de Teste gramaticale si, respectiv, Teste-grila.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limba romana 1800 de teste si rezolvarile lor
Cartea Limba romana 1800 de teste si rezolvarile lor  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limba romana 1800 de teste si rezolvarile lor - Silviu Constantinescu" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba romanaCarti recomandate din categoria Limba romana