Limba engleza. O gramatica alfabetica

Limba engleza. O gramatica alfabetica  - Jean Brossard, Sylvie Chevalier
Pret: 56,05 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimba engleza. O gramatica alfabetica
Comanda acum "Limba engleza. O gramatica alfabetica  - Jean Brossard, Sylvie Chevalier" de pe libraria ishop la pretul de 56,05 lei
Descriere carte:
Aceasta carte se adreseaza elevilor de liceu si isi propune sa le ofere acestora o culegere de cunostinte gramaticale, culegere care, fara sa se vrea exhaustiva, trateaza notiunile de gramatica a limbii engleze pe care trebuie sa le stapaneasca un candidat la bacalaureat si la admiterea la facultate.

Ordinea alfabetica permite prezentarea unei anumite notiuni de gramatica sub diferite aspecte, aceeasi notiune putandu-se regasi in mai multe locuri in carte. Exista doua tipuri de intrari: notiuni gramaticale si cuvinte in limba engleza cu functie gramaticala.

Terminologia adoptata respecta normele oficiale si reflecta utilizarea cea mai curenta, mai ales cea pentru proba de limba engleza de la bacalaureat.

Exercitiile vin in completarea capitolului de gramatica. Conceperea lor s-a bazat pe trei principii:
- grija de a sugera utilizatorului o metoda si de a-i da, in acelasi timp, mijloacele pentru lucrul individual prin intermediul recapitularilor, al raspunsurilor si al exercitiilor de sinteza;
- luarea in calcul a statisticii celor mai frecvente greseli facute de cei care studiaza limba engleza;
- luarea in calcul a unor anumite date psihopedagogice legate de ierarhia activitatilor mentale, ceea ce explica multitudinea de exercitii menite sa ajute la fixarea cunostintelor nou dobandite.

Asadar, fiecare set de exercitii contine activitati de recapitulare, de completare, de fixare, de creare si de evaluare care permit, prin autocorectare, dobandirea unei metode de lucru si avansarea in studiul limbii engleze. In concluzie, aceasta gramatica practica si clara va permite celor care o vor utiliza sa inteleaga usor notiunile fundamentale ale limbii engleze.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limba engleza. O gramatica alfabetica
Cartea Limba engleza. O gramatica alfabetica  in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limba engleza. O gramatica alfabetica - Jean Brossard, Sylvie Chevalier" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Pocket Activator - Ed. Longman Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Ed. Longman
24,90 lei
Speakout Intermediate Level Student's Book - Antonia Clare , JJ Wilson Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Antonia Clare , JJ Wilson
57,95 lei
Backpack Gold 1 Students Book - Mario Herrera , Diane Pinkley Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Engleza
Mario Herrera , Diane Pinkley
33,95 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba EnglezaCarti recomandate din categoria Limba Engleza