Limba Latina. Gramatica. Pocket Teacher

Limba Latina. Gramatica. Pocket Teacher - GRANOBS Roland, REINSBACH Juergen, Trad. CHIRA Luana, IONESCU Doina
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLimba Latina. Gramatica. Pocket Teacher
Comanda acum "Limba Latina. Gramatica. Pocket Teacher - GRANOBS Roland, REINSBACH Juergen, Trad. CHIRA Luana, IONESCU Doina" de pe libraria ishop la pretul de 8,91 lei
Descriere carte:
Colectia POCKET TEACHER se compune dintr-o serie de lucrari, in format de buzunar, adunand in paginile lor reguli de baza, formule si exemple usor de inteles ale principalelor materii scolare, putand fi consultate si folosite oricand atat pentru pregatirea temei, cat si pentru lucrarile efectuate in clasa.

Colectie initiata de Editurile ALL, o colaborare cu Grupul Editorial german Cornelsen, Pocket Teacher, dezvoltata initial pentru acoperirea materiilor ciclului gimnazial si, partial, depasind limita stricta a acestor clase, avansand chiar in materiile claselor a IX-a si a X-a, se adreseaza acum tuturor elevilor ciclului liceal, clasele IX-XII, carora le strecoara in buzunar un meditator de nadejde pentru proba de limba latina a examenului de bacalaureat. Incluzand in paginile ei cunostintele de baza, specifice studiului latinei si atat de necesare elevilor in lucrul acasa si in clasa, lucrarea ii asista pe acestia cu temeinicie la pregatirea curenta – teme de casa, lucrari de control, teste sau alte verificari periodice –, constituindu-se si intr-un insotitor ideal, bagaj gramatical consistent, cu care poate fi abordat bacul la aceasta materie. Materialul prezentat beneficiaza de o structura optimizata, iar redactarea lui asigura un grad sporit de intelegere a problematicii specifice. O simbolistica suplimentara marcheaza acele sectiuni ale materiei carora trebuie sa li se acorde un plus de atentie si calauzeste elevii de-a lungul unei posibile recapitulari, contribuind la consolidarea cunostintelor acumulate. Cuprins (LIMBA LATINA. GRAMATICA): Cuvant inainte; Pronuntare si accentuare; Substantivul; Verbul; Sintaxa; Recomandari pentru traducere; Indice.

Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Limba Latina. Gramatica. Pocket Teacher
Cartea Limba Latina. Gramatica. Pocket Teacher in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Limba Latina. Gramatica. Pocket Teacher - GRANOBS Roland, REINSBACH Juergen, Trad. CHIRA Luana, IONESCU Doina" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Gramatica limbii latine  - Virgil Matei Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Latina
Virgil Matei
28,40 lei
Latina pentru incepatori - Angela Wilkes Urmatoarea carte recomandata din categoria Limba Latina
Angela Wilkes
4,75 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Limba LatinaCarti recomandate din categoria Limba Latina