Leviatan

Leviatan - Boris Akunin
Pret: 24,30 Lei
(pretul include TVA)
Disponibilitate:
Carte disponibila in libraria online ishop.roLeviatan
Comanda acum "Leviatan - Boris Akunin" de pe libraria ishop la pretul de 24,30 lei
Descriere carte:
Paris, 1878. Franta este socata de o crima oribila: excentricul lord Littleby si noua dintre servitorii sai sunt ucisi cu sange rece in vila din rue de Grenelle. De ce? Mister. Comisarul Gauche gaseste la fata locului un indiciu crucial: o emblema din aur in forma de balena, pe care lordul a smuls-o criminalului. Insigna este, de fapt, simbolul luxosului vapor Leviatan, care va porni curand in calatoria inaugurala, spre Orientul Indepartat. Mica bijuterie a fost inmanata, impreuna cu biletul, fiecarui pasager de la clasa intai, asadar asasinul se va afla, fara indoiala, pe falnicul vas de croaziera. Spre ghinionul lui, francezul descopera ca nu unul, ci mai multi calatori nu poarta emblema: un baronet pe jumatate dement, un ofiter japonez dubios, sotia guraliva a unui bancher, o englezoaica proaspat imbogatita. Impas total.

Din fericire, la Cairo se imbarca un tanar diplomat rus. Este chiar intrepidul Erast Fandorin, care nu ezita sa se implice in acest caz complicat si periculos. De aici incolo, ancheta pe care cei doi o desfasoara cu mijloace adesea antagonice este demna de cele mai bune pagini scrise de Agatha Christie. Dar solutia, uluitoare, va iesi la suprafata abia dupa o jumatate de ocean, cateva crime si multe surprize marca Akunin.



Vezi mai multe detalii pe libraria ishop.ro Vezi mai multe detalii despre Leviatan
Cartea Leviatan in librarie
Fotografiile cartilor prezentate in acest catalog online au caracter informativ si pot exista diferente intre aceastea si cartile respective. Informatiile despre cartea "Leviatan - Boris Akunin" sunt informative, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala.
CARTI PE ACEEASI TEMA
si subiect apropiat..
3 recomandari Cartea.ro
Irisul galben - Agatha Christie Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Agatha Christie
8,07 lei
Intalnire La Elysee. - Rodica Ojog-Brasoveanu Urmatoarea carte recomandata din categoria Romane politiste
Rodica Ojog-Brasoveanu
26,91 lei

Intoarce-te sa vezi
cartile din categoria
Romane politisteCarti recomandate din categoria Romane politiste